hola

L’associació d’Amics de Santiga no podrà celebrar aquest diumenge la 37a Festa de l’arbre i el 31è Homenatge als poetes que es dedica a Jordi Pàmias. A l’inici de l’estat d’alarma, l’entitat ja va fer públic que s’ajornava la celebració i, de moment, degut a la situació excepcional actual encara no s’ha posat cap nova data a l’activitat.

El president d’Amics de Santiga, Jaume Vinyals, ens confirma que avui encara no es pot predir per quan es podrà celebrar l’Homenatge als poetes.

El poeta Jordi Pàmias havia de ser l’homenatjat aquest diumenge amb una placa feta per l’artista local Iris Garcia que més tard que d’hora lluirà a la Paret dels Sentiments. Vinyals ha informat que el poeta està a la disposició de l’entitat per quan sigui possible fer l’acte.

El president d’Amics de Santiga ha destacat la qualitat literària de Jordi Pàmias i ha lamentat que les circumstàncies hagin provocat l’ajornament de l’homenatge.

A l’associació d’Amics de Santiga li sap molt greu tota la situació que està vivint la societat perpetuenca. Jaume Vinyals apunta que no seria descartable que la celebració hagués d’esperar-se un any. Tot i que no és la idea d’Amics de Santiga que voldria celebrar la Festa de l’Arbre i l’Homenatge als poetes aquest any, la situació hores d’ara l’ha fet ajornar sine die.


Foto; Paret dels Sentiment on lliurà la placa en homenatge al poeta Jordi Pàmias / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]