hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a respondre a la ciutadania en un directe a través de l’espai radiofònic Línia directa amb l’alcaldessa que s’emetrà també online al web de l’emissora, a través del Facebook de Ràdio Santa Perpètua i del compte Instagram de l'Informatiu. La nova emissió tindrà lloc el dimarts 21 d'abril a les 18 hores i des de la Sala de Plens.

Si la situació fos de normalitat, aquest divendres 17 d'abril hauria estat la data escollida per fer des de l'estudi una edició més del Línia directa amb l'alcaldessa. Però la situació excepcional que estem vivint fa que l'emissora municipal estigui emetent des de casa. No obstant això, el Línia directa amb l'alcaldessa tindrà lloc dimarts vinent, 21 d'abril.

Isabel Garcia donarà resposta a totes les preguntes que faci la ciutadania per algun dels canals proposats ja sigui prèviament o durant l'emissió del programa. La previsió de durada del programa és de 30 minuts.

Aquest serà el tercer programa especial des del decret de l’estat d’alarma després del 24 de març i el 7 d’abril, i amb una periodicitat quinzenal.

Per participar al programa fent preguntes cal enviar-les a través del canal d’Instagram (@linformatiuspm), del Facebook (Ràdio Santa Perpètua), per whatsapp al 608 74 80 18 o al correu radio@staperpetua.cat. Poden fer-se prèviament o en directe.


0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus