hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha habilitat a la Seu Electrònica la possibilitat que la ciutadania, mitjançant certificació digital, pugui obtenir els certificats de convivència.

Aquest nou tràmit suposa una innovació important en la gestió electrònica de l’administració perquè d’aquesta manera la ciutadania pot descarregar directament aquesta documentació, que fins ara s’havia de sol·licitar a través d’una instància i es trigava un mínim de dos dies en facilitar. El Consistori ha explicat que la implantació d’aquest tràmit estava prevista però s’ha accelerat amb motiu de la pandèmia, especialment per les peticions de la ciutadania que requereix d’aquest document.

Així, un cop es verifica la identitat a través del certificat digital o amb l’IDCat Mòbil, la persona pot accedir a la carpeta ciutadana (situada a la part d’abaix a l’esquerra) on existeix un apartat anomenat ‘padró d’habitants’ on es poden consultar les dades i descarregar dos tipus de certificat: individual, on figuren les seves dades personal i l’històric del padrò; i col·lectiu, on figuren totes les persones que conviuen en l’habitatge, i és que estan sol·licitant, per exemple, les entitats bancàries per sol·licitar les moratòries de les hipoteques, segons ha explicat l’Ajuntament.


Foto: Atenció de l'OAC a l'Ajuntament / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]