hola

L’Hospital de Mollet, el centre sanitari de referència de Santa Perpètua, ha informat aquest migdia en un comunicat de premsa que té ingressades 92 persones amb Covid-19.

La xifra es refereix a persones de tots els municipis de l’àrea d’influència de l’Hospital, que cobreix el Baix Vallès i comprèn les poblacions de Mollet del Vallès, La Llagosta, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Palau-solità i Plegamans i Santa Perpètua de Mogoda, amb una població d’uns 150.000 habitants. Des de l’Hospital de Mollet, no es faciliten xifres municipi a municipi.

En el comunicat, el centre sanitari detalla que «les altes segueixen augmentant de forma exponencial: en total a l’hospital s’han donat 314 altes acumulades, un 75% més respecte la setmana anterior». Pel que fa al nombre de defuncions registrades des de l’inici de la pandèmia en aquest centre informen que han estat 72.

D’altra banda, segons les dades del mapa de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) de la Generalitat a dia d’avui a Santa Perpètua hi ha 89 persones que han donat positiu de Covid-19, amb un total de 344,97 positius per 100.000 habitants, i un total de 118 tests negatius.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus