hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua continuarà fent campanyes de promoció del comerç local quan finalitzi la crisi sanitària així com programes de reactivació de l’economia local, en funció de les possibilitats municipals. Aquestes declaracions les va fer l’alcaldessa, Isabel Garcia, en el programa Línia directa amb l’alcaldessa.

Isabel Garcia responia a un comerciant perpetuenc que preguntava si es faria una campanya de conscienciació entre la ciutadania perquè es compri als establiments locals que porten molts dies tancats i això els suposa greus problemes econòmics. L’alcaldessa va recordar que fa anys que es porten a terme campanyes de dinamització del comerç local.

"Un poble sense comerç és un poble sense vida" és la frase que feia servir el comerciant i que recull i comparteix l’alcaldessa. Aquesta situació d’alarma ha fet que moltes persones posin en valor el comerç de proximitat que és el que ha servit per atendre la ciutadania com a servei essencial. Isabel Garcia espera que la ciutadania reaccioni i faci les seves compres a Santa Perpètua.

El Mercat Municipal ha vist en aquest període com, gràcies també a les opcions ofertes per l’Associació de Concessionaris de fer la compra per whatsapp i del servei a domicili, guanyaven clientela que no acostumava a adquirir els aliments al Mercat.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]