hola

Durant les tres primeres setmanes de confinament la Regidoria de Serveis Socials ha lliurat ajuts en concepte d’alimentació per un import de 5.800 euros i la xifra s’incrementa fins als 10.000 euros sumant els ajuts per medicació i farmàcia, transport i subministraments.

Davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus (Covid-19), i que ha originat l’estat d’alarma, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha prioritzat l’atenció als col·lectius més vulnerables. El departament municipal ha fet torns de cinc persones que treballen de manera presencial per atendre les urgències i la resta fa suport amb teletreball. A més una educadora gestiona emergències i dona suport a alguna família amb dificultat de mobilitat.

Durant la primera setmana es va centralitzar la distribució d’àpats des de l’Escola Bernat de Mogoda a les persones beneficiàries de les beques menjador i als usuaris del menjador del Casal de la Gent Gran que es van quedar sense servei pel tancament de centres educatius i equipaments de la Gent Gran.

Durant la segona setmana es va procedir al lliurament de les targetes de beques menjador a totes les famílies beneficiàries. També s’ha ampliat l’atenció a diferents usuaris que fins ara no estaven atesos pels Serveis Socials, però que en les actuals circumstàncies de confinament ja sigui perquè estan malats i,no poden anar a comprar, o han perdut la feina; s’ha vist amb la necessitat d’adreçar-se al departament municipal.

La tercera setmana la principal actuació ha estat la gestió de la distribució dels lots d’aliments a través de Càritas i el Cabàs Solidari en el que es beneficien unes 240 famílies de Santa Perpètua. A data d'avui, Serveis Socials també porta àpats a domicili a 40 persones del col·lectiu de gent gran o famílies malaltes confinades.


Foto: Seu de Serveis Socials / Reg Serveis Socials

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]