hola

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat una nova Declaració institucional on referma el seu compromís de treballar plegats per protegir la ciutadania de Santa Perpètua i per posar tots els recursos «humans, tècnics i econòmics» del Consistori per concertar un pla econòmic i social per afrontar les necessitats i combatre la vulnerabilitat de les persones i famílies i reactivar l’economia.

Els portaveus dels grups municipals de Santa Perpètua En Comú, Republicà, del PSC i de Ciutadans han mostrat el seu condol a les famílies que han perdut éssers estimats en aquesta crisi i han enviat un desig de ràpida recuperació a les persones que pateixen la malaltia.

La Declaració també reconeix el treball i la professionalitat del conjunt de professionals que des de l’àmbit sanitari, serveis socials, policia local, serveis de neteja, comerç i transport i de totes les persones que participen en les tasques de voluntariat.

Els portaveus també han volgut destacar que les darreres xifres sobre l’evolució del coronavirus confirmen que la corba de nous contagis, defuncions i recuperacions són positives i han agraït a la població la conducta «exemplar d’aquests dies» reiterant la necessitat «de continuar confinades i seguir les recomanacions sanitàries i comunitàries pel bé de tothom».

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]