hola

Els mitjans de comunicació municipals faran una cobertura especial de la jornada electoral d'aquest diumenge 26 de maig. Amb l'etiqueta #municipals19SPM, les xarxes socials de l'Informatiu (twitter i instagram) faran el seguiment de les eleccions municipals des de l'obertura dels col·legis a les 9 hores fins als resultats definitius i les valoracions finals.

També està previst que es faci el seguiment dels candidats i candidates en el moment que exerceixin el seu dret a vot i es facilitin les dades de participació de les 14 i de les 18 hores i d'altres incidències que es puguin ocasionar durant la jornada. També del tancament dels col·legis electorals i les dades d'escrutini que es vagin donant a conèixer. La cobertura per xarxes i l'edició digital de l'Informatiu (linformatiu.staperpetua.org) es tancarà amb els resultats finals i les valoracions dels i les alcaldables.

A partir de les 21 hores, s'iniciarà el programa especial eleccions municipals a Ràdio Santa Perpètua, que oferirà tota la informació de la jornada i de l'escrutini minut a minut. El programa inclourà, entre d'altres, entrevistes realitzades als col·legis electorals, recollirà totes les dades de participacions i realitzarà connexions amb directe amb les seus dels partits que concorren a les eleccions. L'especial es tancarà amb els resultats finals de les eleccions municipals i la valoració de tots els candidats i candidates que aspiren a l'Alcaldia de Santa Perpètua. Tradicionalment, aquest programa s'iniciava a les vuit del vespre, amb el tancament dels col·legis electorals, però la Regidoria de Comunicació ha decidit ajornar-lo una hora, fins a les 21, amb motiu del recompte inicial de les paperetes de les eleccions al Parlament Europeu. L’especial es podrà seguir al 107.0 FM i per internet a http://radio.staperpetua.org.


Foto: L'etiqueta a xarxes serà #municipals19SPM / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política