hola

Isabel Garcia, candidata a l'alcaldia per Santa Perpètua en Comú, espera assolir els millors resultats i poder revalidar el govern municipal. Garcia va recordar que la seva formació ha guanyat totes les eleccions municipals democràtiques i ha agraït la confiança de l'electorat al qual espera no haver decebut.

Santa Perpètua en Comú presenta un programa electoral format per un centenar de propostes sota el lema Santa Perpètua millora amb tu, que ha explicat és la continuïtat de l'eslògan del passat mandat que era Junts construïm futur. La cap de llista ha afirmat que durant aquests quatre anys s'ha construït futur i ara toca fer un pas més i ha subratllat que "un govern que no té en compte la ciutadania i les opinions i la participació és un govern coix". Isabel Garcia va tancar ahir la ronda d'entrevistes als nou alcaldables fetes a Ràdio Santa Perpètua.

La candidata de Santa Perpètua en Comú ha explicat que la seva expectativa de vot és obtenir els millors resultats possibles.

L'actual alcaldessa va fer un balanç molt positiu de l'actual mandat ja que va subratllar que s'ha aprovat un pla d'inversions plurianual dotat amb 14 milions d'euros el 42% provinent de subvencions; la rebaixa del deute municipal en un 20% i actuacions com la coberta de la pista poliesportiva, la remodelació de l'avinguda de Girona, la posada en marxa de l'EMA, l'edifici de Serveis Socials i la política d'ajudes socials, l'inici del projecte de rehabilitació del Vapor i l'impuls del vehicle elèctric.

Entre les primeres coses que faria Santa Perpètua en Comú en cas d'assolir el nou Govern municipal seria reunir-se amb la Generalitat per assegurar el Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) i per trobar solucions per a la carretera B-140 i reclamar a la Generalitat la rehabilitació de l'Escola Bernat de Mogoda.

Isabel Garcia ha destacat entre les seves propostes mediambientals la creació d'àrees i comunitats d'eficiència energètica instal·lant 2 megawats d'energies renovables al municipi tot i reconèixer que anem tard a nivell mundial en la cura del planeta.

L'accés a un habitatge digne és un punt que també porta Santa Perpètua en Comú al seu programa. Isabel Garcia va recordar que el govern municipal va marcar que els habitatges havien de ser mínim el 50% de protecció oficial a la zona de Can Filuà.

Sobre polítiques d'infància i joventut, Santa Perpètua en Comú ha recordat projectes d'acompanyament com el servei el Formiguer i ha avançat que s'ha treballat amb la Diputació de Barcelona en un pla d'usos per a CAM Bernades que inclou no només l'edifici sinó també les antigues carpes. Isabel Garcia comenta que tindria espais de creació artística, coworking i un espai per a concerts, entre d'altres.

Preguntada per possibles pactes de govern, l'alcaldable de Santa Perpètua en Comú ha assegurat que només pactaria amb partits d'esquerres i va recordar que la trajectòria política del seu partit ha estat de pactes tot i tenir majories absolutes.

Isabel Garcia, cap de llista de Santa Perpètua en Comú va tancar ahir la ronda d'entrevistes als nou alcaldables que ha fet Ràdio Santa Perpètua. Les entrevistes s'han fet en directe, s'han pogut seguir per facebook amb imatges i online i es poden tornar a escoltar a través del podcast del nostre web radio.staperpetua.org.


Foto: Isabel Garcia, candidata de Santa Perpètua en Comú / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política