hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

El candidat del PSC a l'alcaldia de Santa Perpètua, Pere Garcia, vol guanyar les eleccions d'aquest diumenge 26 de maig. Garcia és el primer cop que es presenta com a cap de llista socialista en uns comicis electorals i es mostra convençut que seran necessaris pactes de govern perquè cap formació obtindrà majoria absoluta.


L'eslògan de campanya del PSC és Escoltem, dialoguem, treballem per Santa Perpètua i respon a la seva manera de treballar i al seu tarannà. Segons va explicar Pere Garcia en l'entrevista als alcaldables feta a Ràdio Santa Perpètua, les 165 propostes del programa del PSC s'han elaborat escoltant la gent. El PSC amb tres regidors ha format part del govern de l'Ajuntament de Santa Perpètua juntament amb els deu regidors d'ICV en l'actual mandat.

En cas d'aconseguir el govern, el PSC prioritzaria línies d'acció social com l'acompanyament a la gent gran sobretot les persones que viuen soles i la lluita contra la violència masclista. El cap de llista socialista Pere Garcia també destaca com a eix principal la lluita contra la pobresa infantil.

L'educació és una pota important en el programa electoral del PSC que inclou demandes a la Generalitat com la construcció de l'Institut-Escola Els Aigüerols, rebaixar les ràtios d'alumnat i la incorporació de la figura de persona sanitari escolar. Garcia ha destacat també que el projecte socialista està dissenyat per fer de Santa Perpètua una ciutat educadora.

En l'àmbit de Joventut, el PSC inclou la creació amb els joves usuaris d'un nou skatepark i mirar de potenciar una zona d'oci amb el sector privat.

El programa del PSC inclou també la demanda d'una residència pública per a la gent gran, la implantació d'un centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) i el retorn dels serveis de ginecologia. Pel que fa a l'àmbit esportiu, el projecte més ambiciós del PSC és una nova piscina coberta.

El PSC proposa utilitzar les noves tecnologies per connectar l'ajuntament amb la ciutadania i de fet planteja disposar d'app, aplicatius per a dispositius mòbils, en un cas per fer arribar a la Policia Local incidències menors i també altres per comunicar incidències a voreres, vials i elements urbans i per donar informació sobre espais lliures d'aparcament.

Sobre habitatge, el PSC vol impulsar la promoció per a la creació d'habitatge de lloguer assequible. L'alcaldable socialista, Pere Garcia, ha puntualitzat que cal negociar amb els propietaris d'habitatges buits i amb els promotors de noves edificacions ja que la possibilitat de construir habitatge directe des d'un Ajuntament és complicat.

El PSC aposta per crear la figura de regidor de barri que pugui recollir les opinions de la ciutadania directament a cada zona del municipi i fer que l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) es desplaci periòdicament per facilitar els tràmits a la ciutadania. També inclouen la creació d'un Centre d'Empreses Municipal i la recuperació dels marges de la riera de Caldes per transformar-la en un parc fluvial semi-urbà que compatibilitzi l'ús lúdic i esportiu respectant la flora i la fauna.

Pere Garcia, candidat socialista a l'alcaldia de Santa Perpètua, no ha descartat cap possibilitat de pacte de govern però sempre amb la condició que s'incorpori al pacte de govern una bona part del programa electoral del PSC.

Avui en la ronda d'entrevistes amb els alcaldables de Santa Perpètua parlarem amb el cap de llista d'ERC-ARA-Acord Municipal, Pol Altayó. A les 13.30 h en directe des del 107.0 FM, online al web radio.staperpetua.org i amb imatges a través del facebook de l'emissora municipal.


Foto. Pere Garcia, candidat del PSC a l'alcaldia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els serveis informatius finalitzen la cobertura especial després de més de 16 hores de seguiment informatiu
27 Mai 2019 01:22 - Cesca MejíasEls serveis informatius finalitzen la cobertura especial després de més de 16 hores de seguiment informatiu

Els serveis informatiu de Ràdio Santa Perpètua i de l'Informatiu clouen la cobertura especial Eleccions [ ... ]

Un  47% de l'electorat ja ha votat a les 18 hores
26 Mai 2019 18:25 - Estrella NúñezUn 47% de l'electorat ja ha votat a les 18 hores

El percentatge d'electors que ha anat a les urnes fins a les 18 hores a Santa Perpètua se situa en [ ... ]

Compte enrere per les eleccions municipals
24 Mai 2019 10:44 - RedaccióCompte enrere per les eleccions municipals

Quinze dies de campanya han omplert d’actes i xerrades el municipi organitzats pels diferents partits [ ... ]