hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L'eslògan de campanya de Ciutadans a les eleccions municipals és Vamos Santa Perpètua, un missatge directe amb força i una crida d'atenció que vol ressaltar entre els veïns per posar en marxa un canvi a Santa Perpètua, segons va explicar ahir el candidat de Ciutadans a l'alcaldia Juan Albalat.

El cap de llista del partit taronja ha estat el sisè candidat en la ronda d'entrevistes que està duent a terme Ràdio Santa Perpètua.

Ciutadans ha comptat aquest mandat amb dos regidors i en aquests comicis electorals vol aconseguir doblar aquesta xifra i assolir quatre edils. Ciutadans ha criticat que en aquest mandat no s'han valorat propostes presentades com a grup municipal degut a la conjuntura estatal i considera que el govern municipal "ha deixat passar la legislatura".

Els eixos programàtics de Ciutadans es basen en la transparència, el benestar social i el suport al comerç, emprenedors i autònoms. El cap de llista de Ciutadans, Juan Albalat, ha explicat que, en cas de governar, realitzarà una auditoria general i externa de les finances municipals i que intentarà combatre les pujades d'impostos que pugui fer el govern central.

Ciutadans inclou en el seu programa un pla integral per la dependència que aposta per una residència pública per a la gent gran. També apareixen propostes com l'eliminació de barreres arquitectòniques i de cara el comerç incentius fiscals a emprenedors i autònoms i la modernització del Mercat Municipal.

Una de les propostes que inclou Ciutadans en el seu programa és la construcció del projecte de teatre auditori ja redactat per anteriors govern, segons ha detallat Albalat.

Altre projecte de Ciutadans seria la creació d'un nou mercat de carrers els caps de setmana aprofitant l'arbreda del Camí de la Granja. El cap de llista de Ciutadans aposta per un mercat cultural, ambiental i social on la joventut i les famílies puguin passar estones d'oci.

Sobre política d'habitatge, Ciutadans afirma no estar a favor de la venda de sòl públic i Juan Albalat considera que l'Ajuntament ha de negociar amb els propietaris per augmentar el parc d'habitatge de lloguer.

Ciutadans es mostra favorable a l'actual model de recollida selectiva de residus perquè el porta a porta condicionaria canvis d'hàbits i considera que es pot millorar l'actual amb una freqüència d'horaris de recollida diferents. Juan Albalat, cap de llista de Ciutadans, proposa implantar un sistema de detecció de deposicions a la via pública a través de l'ADN.

Sobre possibles pactes de govern, Juan Albalat creu que el diàleg és necessari en benefici de la ciutadania i "Ciutadans estarà obert a pactes amb partits que respectin la llei i la neutralitat institucional".

Avui en la ronda d'entrevistes amb els alcaldables de Santa Perpètua parlarem amb el cap de llista del PSC, Pere Garcia. A les 13.30 h en directe des del 107.0 FM, online al web radio.staperpetua.org i amb imatges a través del facebook de l'emissora municipal.


Foto: Juan Albalat, candidat de Ciutadans / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els serveis informatius finalitzen la cobertura especial després de més de 16 hores de seguiment informatiu
27 Mai 2019 01:22 - Cesca MejíasEls serveis informatius finalitzen la cobertura especial després de més de 16 hores de seguiment informatiu

Els serveis informatiu de Ràdio Santa Perpètua i de l'Informatiu clouen la cobertura especial Eleccions [ ... ]

Un  47% de l'electorat ja ha votat a les 18 hores
26 Mai 2019 18:25 - Estrella NúñezUn 47% de l'electorat ja ha votat a les 18 hores

El percentatge d'electors que ha anat a les urnes fins a les 18 hores a Santa Perpètua se situa en [ ... ]

Compte enrere per les eleccions municipals
24 Mai 2019 10:44 - RedaccióCompte enrere per les eleccions municipals

Quinze dies de campanya han omplert d’actes i xerrades el municipi organitzats pels diferents partits [ ... ]