hola

El candidat a l’alcaldia d’Esquerra Republicana de Catalunya, Pol Altayó, va comptar aquest diumenge amb el suport de l’ex alcalde Pere Bufí, del diputat Ruben Wagensberg i del president de la formació Oriol Junqueras a l’acte central de campanya que va tenir lloc a La Promotora.

Inicialment estava previst que es realitzés al parc dels països Catalans però la pluja va motivar el canvi.

L’acte central es va desenvolupar amb la participació a l’escenari de Pere Bufí, Rubén Wagensberg, Montse Vinyallonga (número dos de la llista), Naara Fernàndez (número quatre) i l’alcaldable Pol Altayó, que van exposar alguns dels principals punts del seu programa i van respondre las preguntes del públic assistent sobre educació, habitatge, programes de futur i també sobre Europa.

L’ex alcalde de Santa Perpètua, Pere Bufí, que està fent campanya amb Esquerra Republicana de Catalunya va adreçar unes paraules de suport al candidat i va recordar-li que «tot i que es presenta amb un projecte de partit, el seu ha de ser també un projecte per a la gent». Bufí va manifestar que el poble «no són els carrers ni els edificis ni les pedres que el formen sinó la gent, a la que cal escoltar».

Per la seva part, el diputat d’ERC Ruben Wagensberg, va mostrar el seu suport a Pol Altayó i d’ell va expressar «ser el millor candidat a l’alcaldia de Santa Perpètua»

Wagensberg va ser també l’encarregat de llegir una carta escrita pel president d’ERC, Oriol Junqueras, des de la presó de Soto del Real on està pres de manera preventiva acusat de rebel·lió, sedició i malversació. Junqueras expressava en la seva missiva que «aquest moment històric demana el nostre compromís, la nostra cohesió com a grup humà, intel·ligència política i eficàcia per damunt de la cridòria. És a ciutats com Santa Perpètua on ens estem jugant el país, és aquí que hem de fer camí, és aquí on hem de construir pas a pas el país que volem».
Per la seva part, l’ex-alcalde de Santa Perpètua, Pere Bufí, destacava de Pol Altayó la seva preparació i joventut per ser alcalde del municipi.

L’alcaldable d’ERC, Pol Altayó, indicava que durant aquests quatre anys la seva formació ha escoltat a la ciutadania i "el seu projecte n’és el resultat".


Foto: Wagensberg, Bufí, Altayó, Vinyallonga i Fernàndez, durant l'acte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política