hola

Federación Republicanos va celebrar aquest diumenge el seu acte central de campanya al parc Miquel Segura, al barri de la Creueta amb les ponències dels dos primers membres de la llista i del coordinador de la Federación Republicanos a Catalunya, Edgar Pérez.

Republicanos va expressar que diumenge es presenten a les eleccions municipals amb «l’ocasió històrica de fer fora a la ultradreta». La formació es va presentar com a un partit humil i sense bancs ni partits que els donin suport només «amb la força de la gent i els militants». Federación Republicanos va expressar la seva voluntat de tenir, a partir del 26 de maig, un poble republicà i feminista, base principal del seu programa electoral.

El número dos de la llista, Rafael Pérez, va exposar als assistents algunes de les seves propostes com ara una Santa Perpètua inclusiva reduint les barreres arquitectòniques o la necessitat de comptar amb un parc públic d’habitatge social per a dones maltractades. Pérez també va expressar que cal reforçar la seguretat i acabar amb les privatitzacions de serveis, com els del parc Central. La protecció de la gent gran, disposar d’una policia de proximitat 24 hores, millorar la neteja als carrers per evitar plagues com la de rates o disposar d’una app per fer arribar a l’Ajuntament indrets bruts o amb manca de manteniment van ser algunes de les propostes que es van donar a conèixer. Per la seva part, la candidata de Federación Republicanos, Pilar García, manifestava la importància de construir una Santa Perpètua feminista i explicava que la seva formació aspira a aconseguir representació a l'Ajuntament.


Foto: Pilar Garcia, durant l'acte central de Republicanos / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política