hola

bienve navarro IMG 9359

Totes som claus. Atreveix-te és l'eslògan escollit per la CUP-Amunt de Santa Perpètua de Mogoda en aquests comicis electorals. la seva cap de llista, una de les que s'estrenen com a alcaldables és Bienve Navarro que va explicar que des de la CUP pensen que la gent ha d'estar al centre de la vida i que tothom és clau i demanen a la gent que sigui decidida per escollir allò que volen que sigui el seu municipi. Navarro va ser la cinquena candidata entrevistada a Ràdio Santa Perpètua en les entrevistes especials de campanya electoral.

La CUP-Amunt ha comptat durant aquest mandat amb un regidor i parteix amb l'expectativa de continuar amb representació i fins i tot augmentar-la a dos o tres edils. El programa electoral de la CUP-Amunt se centra en Habitatge, Educació, Territori i Municipalitzacions tots des d'una mirada feminista que uniria tots els àmbits. En Territori, la cap de llista de la CUP-Amunt, Bienve Navarro, va explicar que calia preservar espais naturals molt importants del municipi com és el cas de Santiga, un paratge natural amb espècies de flora i fauna úniques al Vallès que s'enfronta a un possible futur desdoblament de la carretera B-140. Navarro va insistir que la ciutadania en general no sap tot el que ofereix Santiga.

La CUP-Amunt aposta per una educació totalment pública i de qualitat no sexista que no segregui la gent per races ni creences religioses. Bienve Navarro argumenta que l'Ajuntament pot fer coses pel que fa a manteniment dels edificis i que es pot crear una oficina municipal d'escolaritat que rebi totes les demandes i distribueixi les matrícules entre tots els centres d'una forma equilibrada i evitant possibles guetos.
La CUP-Amunt aposta per la municipalització de serveis com l'aigua, els serveis funeraris, els d'atenció domiciliària, teleassistència i escoles bressol. La cap de llista Bienve Navarro ha puntualitzat que les empreses municipals no han de tenir beneficis i això implica menors despeses per als usuaris que si es tracta d'una empresa privada que gestiona un servei públic.
La política urbanística de la CUP-Amunt és contrària a la creació de més polígons industrials i urbanitzacions aïllades. Bienve Navarro ha denunciat que els preus del lloguer a Santa Perpètua són insostenibles i que l'Ajuntament hauria de disposar de pisos de lloguer assequible ja sigui de construcció pròpia o a través de cooperatives d'habitatge en sòl públic.
Des de la CUP-Amunt es fa una clara aposta per l'associacionisme i la participació i canviar la política actual de consells municipals de tota mena que només són informatius i en els quals no es decideix res, segons va criticar la cap de llista de la CUP. Navarro va expressar que s'ha de potenciar el teixit associatiu i que tingui realment veu i se'l tingui en compte a l'hora de decidir.
En el programa electoral de la CUP-Amunt s'aposta per al model porta a porta de la recollida selectiva de residus perquè assegura que s'està implantant amb èxit en ciutats petits i grans com ara Paris i que amb el porta a porta la ciutadania té una major percepció de si ho està fent bé i de crítica cap als que no ho fan.
Bienve Navarro va afirmar sobre possibles pactes de govern que no ho faran amb cap dels partits que van votar l'aplicació de l'article 155 ni amb VOX.

Avui en la ronda d'entrevistes amb els alcaldables de Santa Perpètua parlarem amb el cap de llista de Ciutadans, Juan Albalat. A les 13.30 h en directe des del 107.0 FM, online al web radio.staperpetua.org i amb imatges a través del facebook de l'emissora municipal. 

 

Foto: L'alcaldable de la CUP-Amunt, Bienve Navarro

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política