hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

'Units per Santa Perpètua'  és l'eslògan de campanya del Partit Popular en aquestes eleccions municipals, tot i que als cartells apareix la frase La veu de Santa Perpètua perquè és l'escollit a nivell de la província de Barcelona, segons ha reconegut el candidat del PP a l'alcaldia de Santa Perpètua, Luis Blanco, que ha estat el quart alcaldable entrevistat en aquesta campanya electoral a Ràdio Santa Perpètua.

El PP s'ha renovat totalment a la localitat, disposa d'una junta totalment nova i el seu objectiu de cara al 26 de maig és recuperar la representació del Partit Popular que va perdre al 2015.

Els eixos programàtics del Partit Popular es basen en una millora de la seguretat ciutadana i el civisme, la convocatòria d'una taula amb representants de l'empresariat amb la intenció de crear ocupació a la ciutat, més neteja viària i una política fiscal beneficiosa per als nous emprenedors especialment en l'àmbit de l'oci.

Luis Blanco ha explicat perquè no coincideix l'eslògan dels cartells del PP amb l'específic per a la nostra localitat que és Units per Santa Perpètua.

Respecte la seguretat ciutadana, el candidat del PP ha especificat que l'augment de robatoris en els darrers mesos motiven una mesa de la Junta Local de Seguretat en la qual els especialistes puguin elaborar un pla de xoc per millorar la seguretat i que aquest seria un dels punts prioritaris del nou Govern.

Entre les propostes per millorar el civisme, el PP inclou la creació de la figura de l'agent cívic que treballaria en l'educació ciutadana per tal que es pugui mantenir de manera correcta la via pública i els elements comuns. Una altra proposta del Partit Popular és la creació del Síndic Municipal que tindrà per funció canalitzar les demandes i queixes de la ciutadania. Luis Blanco, alcaldable del PP, ha explicat que seria el Síndic l'encarregat de canalitzar les demandes ciutadanes al Ple de l'Ajuntament.

Sobre la política de pactes, Blanco ha assegurat que en el proper mandat podrien ser necessaris acords puntuals i que "el PP està obert a escoltar propostes que aprovarà si considera que és un bé per a la ciutadania". El cap de llista del PP afirma que és una irresponsabilitat parlar ara per ara de possibles pactes de govern.

A la ronda d'entrevistes amb els candidats a l'alcaldia de Santa Perpètua avui divendres rebrem a la cap de llista de la CUP-Amunt, Bienve Navarro. A les 13.30 h en directe des del 107.0 FM, online al web radio.staperpetua.org i amb imatges a través del facebook de l'emissora municipal.


Foto: Luis Blanco a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els serveis informatius finalitzen la cobertura especial després de més de 16 hores de seguiment informatiu
27 Mai 2019 01:22 - Cesca MejíasEls serveis informatius finalitzen la cobertura especial després de més de 16 hores de seguiment informatiu

Els serveis informatiu de Ràdio Santa Perpètua i de l'Informatiu clouen la cobertura especial Eleccions [ ... ]

Un  47% de l'electorat ja ha votat a les 18 hores
26 Mai 2019 18:25 - Estrella NúñezUn 47% de l'electorat ja ha votat a les 18 hores

El percentatge d'electors que ha anat a les urnes fins a les 18 hores a Santa Perpètua se situa en [ ... ]

Compte enrere per les eleccions municipals
24 Mai 2019 10:44 - RedaccióCompte enrere per les eleccions municipals

Quinze dies de campanya han omplert d’actes i xerrades el municipi organitzats pels diferents partits [ ... ]