hola

'Units per Santa Perpètua'  és l'eslògan de campanya del Partit Popular en aquestes eleccions municipals, tot i que als cartells apareix la frase La veu de Santa Perpètua perquè és l'escollit a nivell de la província de Barcelona, segons ha reconegut el candidat del PP a l'alcaldia de Santa Perpètua, Luis Blanco, que ha estat el quart alcaldable entrevistat en aquesta campanya electoral a Ràdio Santa Perpètua.

El PP s'ha renovat totalment a la localitat, disposa d'una junta totalment nova i el seu objectiu de cara al 26 de maig és recuperar la representació del Partit Popular que va perdre al 2015.

Els eixos programàtics del Partit Popular es basen en una millora de la seguretat ciutadana i el civisme, la convocatòria d'una taula amb representants de l'empresariat amb la intenció de crear ocupació a la ciutat, més neteja viària i una política fiscal beneficiosa per als nous emprenedors especialment en l'àmbit de l'oci.

Luis Blanco ha explicat perquè no coincideix l'eslògan dels cartells del PP amb l'específic per a la nostra localitat que és Units per Santa Perpètua.

Respecte la seguretat ciutadana, el candidat del PP ha especificat que l'augment de robatoris en els darrers mesos motiven una mesa de la Junta Local de Seguretat en la qual els especialistes puguin elaborar un pla de xoc per millorar la seguretat i que aquest seria un dels punts prioritaris del nou Govern.

Entre les propostes per millorar el civisme, el PP inclou la creació de la figura de l'agent cívic que treballaria en l'educació ciutadana per tal que es pugui mantenir de manera correcta la via pública i els elements comuns. Una altra proposta del Partit Popular és la creació del Síndic Municipal que tindrà per funció canalitzar les demandes i queixes de la ciutadania. Luis Blanco, alcaldable del PP, ha explicat que seria el Síndic l'encarregat de canalitzar les demandes ciutadanes al Ple de l'Ajuntament.

Sobre la política de pactes, Blanco ha assegurat que en el proper mandat podrien ser necessaris acords puntuals i que "el PP està obert a escoltar propostes que aprovarà si considera que és un bé per a la ciutadania". El cap de llista del PP afirma que és una irresponsabilitat parlar ara per ara de possibles pactes de govern.

A la ronda d'entrevistes amb els candidats a l'alcaldia de Santa Perpètua avui divendres rebrem a la cap de llista de la CUP-Amunt, Bienve Navarro. A les 13.30 h en directe des del 107.0 FM, online al web radio.staperpetua.org i amb imatges a través del facebook de l'emissora municipal.


Foto: Luis Blanco a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política