hola

La CUP-Amunt de Santa Perpètua va celebrar aquest dimecres 15 de maig l’acte central de campanya al parc Municipal.

L’actual regidor de la formació d’esquerres independentista, Salvador Alemany, va ser l’encarregat d’obrir l’acte amb un discurs en el qual va agrair a l’assemblea local la feina feta durant aquesta legislatura i va exposar alguna de les accions del seu grup a l’Ajuntament com ara la promoció de treballar amb la banca ètica o la contractació de serveis amb empreses com Som Energia.

A l’acte va participar també l’ex diputada de la CUP i membre del secretaria nacional de la CUP, Mireia Vehí, indicava que la CUP ha de tenir un paper clau en la recuperació de les sobiranies, com ara la municipalització de l’aigua i «de tots els serveis públics claus per la vida». Vehí també expressava que la CUP ha de tenir un paper clau de denúncia i visualització de la «política de la màfia». Els ajuntaments no son espais per enriquir-se sinó per a la gestió de la vida i la democràcia.

La número dos a la llista, Carla Batalla, també va prendre la paraula per parlar de feminisme i de la defensa del territori. Algunes de les propostes de la CUP en aquest àmbit són revertir la qualificació de sòl urbà en sòl no urbanitzable i protegir els connectors biològics de la Riera de Caldes, Seca i de Polinyà al seu pas pel municipi. Batalla també va exposar que caldrà treballar per ampliar el protocol contra les agressions sexistes en l’àmbit de l’oci a tots els àmbits de la vida local.

El número tres, Guillermo Almansa, va animar els perpetuencs a «atrevir-se a votar a la CUP» per tal de recuperar els drets socials com a centre de la política municipal.

La cap de llista de la formació, Bienve Navarro, va exposar també alguns dels punts principals del programa electoral de la CUP, com ara l’habitatge. «Caldrà augmentar el parc públic i mobilitzar el parc buit d’habitatge i construir-ne de nous des de l’Ajuntament». Navarro apostava per aconseguir entre dos i tres regidors de la CUP en aquestes eleccions municipals.


Foto: Carla Batalla, Bienve Navarro i Guillermo Almansa, durant l'acte central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política