hola

'Per un poble republicà i feminista' és l'eslògan de campanya de Federación Republicanos perquè la República és la forma d'estat que creuen que recull els principals valors com són la igualtat, la fraternitat, llibertat, feminisme, ecologisme i animalisme, segons va argumentar l'alcaldable de Federación Republicanos, Pilar García.

La formació de Republicanos ha estat la segona candidatura a ser entrevistada a Ràdio Santa Perpètua.

Les propostes de Federación Republicanos es divideixen en cinc eixos programàtics que són la Seguretat ciutadana, Salut, Treball, Habitatge i espais públics i Educació, cultura i igualtat.

Entre les primeres accions que reclamaria Federación Republicanos en cas d'obtenir representació a l'Ajuntament trobem la remunicipalització del servei d'aigua, possibilitar que les persones amb diversitat funcional tinguin accés a la zona pícnic de les Piscines Municipals, regular la participació del públic en els plens de l'Ajuntament i fer formació específica sobre violència de gènere a la Policia Local.

Pilar García ha fet especial incidència en una millora de la seguretat ciutadana sobretot a les nit i la recuperació de la unitat canina de la Policia Local.

Federación Republicanos no comparteix que espais públic com el parc Central s'exploti per part d'entitats privades. Pilar García proposa reobrir el quiosc de l'avinguda de Girona per donar treball i que CAM Bernades disposi de més oci juvenil.

Sobre possibles pactes, Pilar García afirma que "no pactaria ni amb l'ultradreta ni amb la dreta, ni amb els que diuen que són d'esquerres i no ho són perquè s'abstenen per aplicar l'article 155, ni amb els equidistants que són còmplices"

L'entrevista amb els candidats a l'alcaldia de Santa Perpètua d'avui dimecres 15 de maig serà a la cap de llista de Junts per Catalunya, Mercè Humet. A les 13.30 h en directe des del 107.0 FM, online al web radio.staperpetua.org i amb imatges a través del facebook de l'emissora municipal.


Foto: Pilar García a l'estudi de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política