hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Junts per Catalunya va presentar aquest dijous 25 d'abril al Centre Cívic el Vapor la candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig.

La seva cap de llista Mercè Humet va destacar de l'equip de persones que conformen la candidatura la seva il·lusió i les noves idees que presenten. A més, Humet va indicar que cap dels membres de la llista ha estat mai en política i que això els fa tenir una visió més personal.

Seguint a Humet hi ha Albert Garcia, Ester Brullet, Xavier Montserrat, Marta Bautista i Gerard Altayó. A partir del número set apareixen Angela Llenas, Francesc Girbau, Montserrat Pedra, Jan Jofra, Vincenç Gurrea, Esmeralda Serra, Jaume Corcoy, Joan Hurtado, Mercè Egea, Joan Puigdollers, Maria Carme San Agustín, Jordi Baleyto, Lidia Llovet, Josep Brullet i tancant la llista, Jeroni Girbau.

En la seva presentació, els quatre primers a la llista i la número set, Angela Llanas, van exposar els eixos principals del seu programa basat en aspectes generals, segons van indicar, com ara l'habitatge públic, la recollida de residus, la transparència, la salut i la transversalitat a l'Ajuntament. En habitatge el número dos a la llista, Albert Garcia, es va mostrar convençut que el municipi havia de disposar d'almenys un 20% d'habitatge públic perquè entenen que és «un problema important» i «una aposta necessària».

Xavier Montserrat, número quatre, es va centrar en aspectes relacionats amb la sanitat i va refermar el compromís del partit per treballar en la millora del servei als CAP de Santa Perpètua fomentant el diàleg amb l'ICS i els treballadors sanitaris.

En medi ambient, l'encarregada de defensar aquesta línia programàtica va ser Angela Llanas, número set, qui va expressar que Junts per Catalunya treballarà a l'Ajuntament per millorar les dades del reciclatge al municipi replantejant el model de recollida de residus actual. Llanas també va apostar per la millora de la neteja i seguretat a la riera de Caldes, com un dels espais verds més importats del municipi. Ester Brullet, número tres a la llista, també va prendre la paraula per manifestar que la transparència i la informació al ciutadà seran una de les prioritats del seu partit. Brullet destacava que el portal de transparència de l'Ajuntament ha de comptar amb tota la informació detallada i actualitzada per fomentar la participació i la transparència de l'administració.

Per últim, va ser la candidata Mercè Humet qui va prendre la paraula per expressar-se al voltant de la transversalitat de les àrees municipals per millorar l'efectivitat de les accions del govern.


Foto: Membres de la candidatura de Junts per Catalunya / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els serveis informatius finalitzen la cobertura especial després de més de 16 hores de seguiment informatiu
27 Mai 2019 01:22 - Cesca MejíasEls serveis informatius finalitzen la cobertura especial després de més de 16 hores de seguiment informatiu

Els serveis informatiu de Ràdio Santa Perpètua i de l'Informatiu clouen la cobertura especial Eleccions [ ... ]

Un  47% de l'electorat ja ha votat a les 18 hores
26 Mai 2019 18:25 - Estrella NúñezUn 47% de l'electorat ja ha votat a les 18 hores

El percentatge d'electors que ha anat a les urnes fins a les 18 hores a Santa Perpètua se situa en [ ... ]

Compte enrere per les eleccions municipals
24 Mai 2019 10:44 - RedaccióCompte enrere per les eleccions municipals

Quinze dies de campanya han omplert d’actes i xerrades el municipi organitzats pels diferents partits [ ... ]