hola

L’equip de l’Institut Palau Ausit, de Ripollet, es va proclamar dissabte 8 de juny guanyador de la sisena edició de l’ElectroCat.

El segon classificat d’aquest certamen adreçat a alumnat de formació professional d’automoció d’arreu de Catalunya va ser Monlau Estudis Professionals de Barcelona; mentre que en tercera posició va quedar el Centre d’Estudis Roca de Barcelona que també va aconseguir el premi al millor disseny en ergonomia i estètica. L’equip del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) es va fer amb el premi al millor projecte Electrocat 2019.

Finalment, van ser set els equips participants a l'ElectroCat 2019, formats per alumnat i professorat de cicles formatius de Grau Superior d'Automoció de l’Institut Mollet del Vallès, el Centre Tècnic Vallès, de Les Franqueses; el Centre d’Estudis Roca, i Monlau Estudis Professionals, de Barcelona; l’Escola Tècnica de Girona; l’Institut Palau Ausit, de Ripollet, i el Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) de Santa Perpètua. L’Institut Castellarnau, de Sabadell i l'Institut Andreu Nin, d'El Vendrell no van poder disputar la prova al circuit del Recinte Firal, però van seguir a peu de pista tot el certamen.

Les proves de l’ElectroCat es van complementar amb un programa d’activitats paral·leles entorn a la temàtica del vehicle elèctric que van amenitzar la tarda. A l’aparcament de l’edifici de Desenvolupament Local, es va poder veure i participar en un simulador de motocicleta, un scalextric gegant, proves d’equilibri amb un monocicle elèctric i un simulador de bolcat de vehicle. A més, els grups de batuka de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) van amenitzar el tram final de l'ElectroCat. L'Ajuntament va sortejar entre els assistents un patinet elèctric.

L'equip guanyador de les proves dinàmiques de l'ElectroCat 2019 va ser l'Institut Palau Ausit, de Ripollet, que assoleix el triomf per tercer any consecutiu. El seu capità, Carlos Javier Gómez, va explicar que fer el projecte durant el curs i veure com funciona el prototip és molt emocionant i ha destacat que en mig de la prova se'ls va caure la bateria del vehicle però van saber solucionar aquest contratemps.

En segona posició va quedar Monlau Estudis Professionals, de Barcelona, Victor García, el capità de l'equip es mostrava molt content del treball fet aquest curs i la gran competitivitat entre els participants.

El Centre d'Estudis Roca va obtenir dos premis, un tercer a les proves dinàmiques i el de millor disseny en ergonomia i estètica. El capità, Adrián Justino, explicava que fer un tercer punxant una roda a la prova és un gran resultat però que els agrada més el de disseny que perseguien des d'anteriors edicions.

L'equip del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) de Santa Perpètua va obtenir el premi al millor projecte ElectroCat 2019. L'equip volia acabar la prova i així ho va fer competint. El divendres es va desconfigurar el variador i això els va fer tenir menys velocitat. El capità Toni Ruiz estava molt satisfet amb el premi assolit i va destacar que són un equip d'un centre de formació ocupacional.

El director tècnic de l'ElectroCat, Josep Antoni Martínez, va destacar que la prova creix cada any perquè els equips volen participar i cada any en són més i va afirmar que l'ElectroCat és un projecte de projecció que només es fa a Santa Perpètua i a Euskadi. Martínez va subratllar que aquesta ha estat una edició molt solidària i la més competida.

Josep Antoni Martínez es va mostrar molt content amb el treball realitzat pels dos instituts de Mollet i El Vendrell que es van inscriure al febrer a l'Electrocat.

L'alcaldessa en funcions, Isabel Garcia, va agrair a les empreses, al Gremi de Tallers de reparació d'automòbils de Sabadell i província de Barcelona i als instituts participants. Garcia es va mostrar molt satisfeta pel premi aconseguit pel CREVE i pel fet que el vehicle havia estat conduït per dues dones.


Foto: El Recinte Firal va acollir la prova / Desenvolupament Local

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]