hola

La marca Renault s'ha incorporat al projecte 5.000 km Electric Experiences que lidera l'Ajuntament de Santa Perpètua en el marc de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC). L'empresa cedirà una furgoneta Kangoo ZE, un turisme Zoe i un quadricicle Twizy.

Aquests vehicles s'afegiran als que ja estan disponibles d'altres marques per prestar a la ciutadania, empreses i autònoms que vulguin provar durant una setmana com és conduir un vehicle elèctric. Les persones interessades tenen temps per apuntar-se fins al 30 de novembre a través del formulari que trobaran a la pàgina web rieradecaldes.com.

L'acord amb Renault s'ha signat aquest 7 d'octubre i la previsió és que la furgoneta Kangoo ZE ja es pugui cedir el divendres 14 d'octubre.

El director comercial d'AUSER, Albert Parra, apunta que la marca Renault va ser una de les impulsores del vehicle elèctric i "com a concessionària del territori AUSER està disponible amb totes les iniciatives, també amb la de l'Ajuntament de Santa Perpètua".

Les cessions de Renault al 5.000 km Electric Experiences es faran a través d'Automòbils Santa Perpètua. La previsió és que divendres 14 d'octubre ja es cedeixi a un usuari la furgoneta Kangoo i després estaran disponibles el Zoe i el Twizy, segons ha explicat Albert Parra.

Els usuaris que vulguin provar aquests vehicles rebran una petita sessió per saber com funciona i després es demanarà que expliquin les sensacions. Ramon Labrador, propietari d'Automòbils Santa Perpètua, afirma que l'objectiu és que "la gent sàpiga que conduir un vehicle elèctric és molt fàcil, que el vehicle elèctric és molt viu i dinàmic i sense soroll" i Albert Parra afegeix que "és molt econòmic de mantenir i sostenible".

La Llagosta també participa en el projecte

D'altra banda, aquesta setmana l'Ajuntament de la Llagosta es va estrenar al projecte 5.000 km Electric Experiences de manera activa sent la primera administració pública que prova una motocicleta de la marca Scutumm dissenyada per a les policies locals. El cap de la Policia Local de la Llagosta, Santiago Villalba, va ser l'encarregat de recollir la motocicleta que provarà durant una setmana amb la intenció de canviar la flota de vehicles per elèctrics.


Foto: La signatura s'ha celebrat al Centre de Desenvolupament Local / Regidoria de Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]