hola

Estand municipal a Expoelèctric

La participació de l'Ajuntament de Santa Perpètua a la Fira Expoelèctric, celebrada els dies 1 i 2 d'octubre a Barcelona, ha resultat tot un èxit per la quantitat de persones, empreses i administracions que s'han interessat pels projectes relacionats amb el vehicle elèctric i la mobilitat sostenible que s’estan impulsant des de l’AMERC amb el lideratge de l'Ajuntament de Santa Perpètua, segons informa la Regidoria de Desenvolupament Local.

A l’estand municipal, es van explicar els projectes pioners 5.000 km Electric Experiencies i el Campionat ElectroCat. Els tres vehicles primers classificats a la darrera edició de l'ElectroCat han estat exposats durant la fira i han estat moltes les persones que s'hi han interessat i els han fotografiat.

La presència a la Fira Expoelèctric també ha servit per contactar amb concessionaris i empreses del sector del vehicle elèctric que podrien estar interessats a formar part del projecte 5.000 km Electric Experiences i que fins ara havia estat impossible explicar-los la iniciativa.

La tècnica de la Regidoria de Desenvolupament Local, Encarna Duque, ha explicat que els dos projectes perpetuencs de l'ElectroCat i del 5.000 km Electric Experiences van aixecar molta expectació i interès. Ha comentat que l'ElectroCat ha donat la volta al món perquè s'hi han interessat i s'han fotografiat amb els prototips de la quarta edició ciutadans de moltes nacionalistes. Fins i tot un col·leccionista en volia comprar-ne un.

La participació a Expoelèctric també ha facilitat l'oportunitat de connectar amb concessionaris i empreses del vehicle elèctric que, segons ha apuntat Duque, en la majoria de casos no disposen en exposició de vehicles elèctrics i que han pogut comprovar com amb el projecte 5.000 km Electric Experiences poden presentar-los a clients potencials.

En el marc de l’Expoelèctric, el 30 de setembre l’Ajuntament va participar en les e-jornades amb una ponència sobre el projecte 5.000 km Electric Experiencies com a exemple de bones pràctiques. Encarna Duque ha comentat que han quedat sorpresos perquè els especialistes del sector no el coneixen, sí el CREVE, però no el 5.000 km Electric Experiencies i apunta que va ser un dels que més preguntes va generar entre els assistents.

La Regidoria de Desenvolupament Local espera que aquesta participació obri noves possibilitats de col·laboració amb empreses i concessionaris i situï Santa Perpètua com a pol referent de la indústria del vehicle elèctric. Encarna Duque diu que s'està formant professionals i duent a terme aquests projectes amb l'objectiu que s'implantin empreses d'aquest sector a Santa Perpètua.

Els projectes Electrocat i 5.000 km Electric Experiences liderats per l'Ajuntament de Santa Perpètua en el marc de l'AMERC han aixecat força interès entre el públic assistent a la Fira Expoelèctric. La Regidoria de Desenvolupament Local anima a empreses, autònoms i ciutadans a apuntar-se al projecte per provar durant una setmana un vehicle elèctric. Les persones interessades poden inscriure’s a través del formulari que trobaran al web rieradecaldes.com fins al 30 de novembre.


Foto: Estand de l'Ajuntament de Santa Perpètua a la Fira Expoelèctric / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]