hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua, en el marc de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), endega una nova edició del projecte Logis Ocupació, amb l’objectiu d’aconseguir la inserció laboral de les persones participants comptant amb la participació activa de les empreses de la riera de Caldes.

L’Ajuntament del nostre municipi, en representació dels consistoris de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat, ha rebut un any més una subvenció de la Diputació de Barcelona de 130.560,45 euros per executar aquest projecte en el marc de la convocatòria Ocupació a la Indústria Local.

La Regidoria de Desenvolupament Local ha explicat, que per a la concessió d’aquesta nova edició, l’organisme provincial ha tingut present el grau d’inserció dels participants dels anys anteriors i la important activitat logística de la riera de Caldes, que representa el 20% en les empreses industrials, 250 empreses de transport i 800 autònoms.

Els participants d’aquesta edició podran optar entre dos itineraris de formació i accions modulars, que permetran la participació de 50 persones. Els itineraris, de 600 hores cadascú, donen accés a dues professions: tècnic de logística i administratiu en logística. En ambdós casos, els continguts són logística, informàtica i anglès i 300 hores de pràctiques en empreses. Pel que fa a les accions modulars, aquestes permeten obtenir carnets professionals del sector de la logística.

La Regidoria ha explicat que, per a la selecció de les persones interessades, entre 120 i 150, es realitzarà un procés integrat per sessions monogràfiques de logística, entrevista per competències, dinàmiques grupals d’avaluació i proves de nivell d’anglès i d’informàtica. Les persones interessades a participar en una nova edició del projecte Logis Ocupació es poden posar en contacte amb la Regidoria de Desenvolupament Local.


Foto: Participants a la darrera edició de Logis Ocupació, durant la cloenda de juliol / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]