hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua torna a ostentar una de les vuit vicepresidències de l’Associació Àmbit B30. El Consell Plenari de l’organisme, celebrat el 5 de febrer a Sant Quirze, va establir el Pla de treball per a aquest 2016 que es marca com a objectius el treball conjunt del món empresarial amb els centres d’investigació per tal de generar activitat econòmica a més de prioritzar els serveis de mobilitat del corredor i la transferència de coneixement, fonamental per ser un territori competitiu.

“S’estableixen com a objectius prioritaris seguir promovent i enfortint el teixit industrial del corredor per tal de revitalitzar la industria, fomentar la emprenedoria, atraure inversió estrangera i, com no, promocionar la recerca i la transferència del coneixement”, han detallat des de l’Associació.

El Plenari també va escollir per unanimitat la nova Comissió Executiva, presidida per l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs. Per a les vuit vicepresidències, en representació de les diferents organitzacions que integren l’associació, van estar nomenats els ajuntaments de Sant Cugat, Sabadell i Santa Perpètua, la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, Comissions Obreres, Fundació per la Indústria, la Universitat Autònoma de Barcelona i Eurecat. L’Associació Àmbit B30 agrupa 55 organitzacions de 23 municipis de les comarques dels Vallès Occidental i Oriental i del Baix Llobregat creada amb l’objectiu de potenciar i promoure el desenvolupament d’aquest territori arran d’una estratègia de col·laboració entre empreses, centres de recerca, universitats, ajuntaments, administracions i organitzacions em­­presarials i sindicals.


Foto: Foto del plenari del Consell de l'Àmbit B-30 / Associació B-30

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]