hola

El Gremi del Motor de Barcelona i Província s'ha mostrat interessat en participar en el projecte municipal del vehicle elèctric. L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Joan Alcántara, es va reunir aquest dijous amb el president d'aquest organisme, Miquel Donnay, i el secretari general, Joan Blancafort.

La trobada ha estat una petició del Gremi del Motor de Barcelona i Província, una associació patronal sense ànim de lucre, que agrupa a les empreses d'automoció, dedicades a la venda i postvenda de vehicles a motor i compta amb 600 afiliats de tota la província de Barcelona. 

El regidor de Desenvolupament Local, Joan Alcántara ha indicat que durant la reunió han explicat “el nostre projecte, que neix d'una decisió política en primer lloc i que s'ha anat construint pas a pas, amb la visió de formar i reciclant les persones en aquest sector” i ha afegit que “tots hem coincidit en la necessitat de treballar junts els actors públics i privats en una activitat econòmica de futur”. El regidor ha destacat que la reunió ha estat "molt profitosa" i que el Gremi s'ha interessat a participar en el projecte del vehicle elèctric de Santa Perpètua i la Riera de Caldes. “Ens han plantejat que estarien interessats en participar per una banda en formar els seus associats, però també i és el que és més interessant per al nostre municipi és a nodrir als seus associats de les persones inscrites a nostra borsa de treball amb qualificació en el sector”

Joan Alcántara ha assegurat que l'objectiu és continuar treballant en el projecte i sumar adhesions. “Continuarem en aquesta tasca perquè el que ens interessa, en definitiva, és beneficiar les persones d'aquest municipi i sobretot la gent jove”.


Foto: Trobada entre el Gremi i representants municipals / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]