hola

CREVEActualitat - Economia

La Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Perpètua acull avui una Trobada d'experts del vehicle elèctric, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Indústria dins del projecte Plataforma de desenvolupament del Vehicle Elèctric a la riera de Caldes, que porta a terme l'Ajuntament de Santa Perpètua, conjuntament amb els altres municipis de la riera de Caldes: la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat.

La Trobada d'experts d'avui tractarà sobre les bateries dels vehicles elèctrics. Aquestes jornades semestrals d'experts estan pensades per a l'intercanvi de coneixement i la generació de noves idees i propostes de treball conjunt. Aquestes sessions de treball estan focalitzades en temàtiques concretes i estan estructurades a mode de panell d'experts de producció col·lectiva de coneixement, sense públic ja que no es tracta de cap conferència. De les anàlisis i intervencions que es facin en sortirà una publicació.

Els experts del vehicle elèctric que participen avui en aquesta Trobada sobre bateries són Pere Soria, general manager de Circutor Energy; Ignasi Mateo, tècnic de residus del Departament Foment del Reciclatge de l'Agència de Residus de Catalunya; Patrick Renau, enginyer industrial i president de l'associació Volt-Tour; Baltasar López, manager de Battery & electric vehicle Laboratory de la Fundació ASCAMM; Joan Ramon Morante, cap de l'Àrea de materials avançats per a l'energia de l'IREC; Piet Holtrop i Berta Roca, advocats de Holtrop SLP; Núria Pedrals, arquitecta i presidenta de AuS; i Emili Hernández, director general anella industrial i professor associat a la UPC.

Les aportacions i discussions d'avui se centraran en tres blocs: estat de l'art en el sector de la fabricació de bateries per a vehicles elèctrics; segona vida de les bateries; i possibles aplicacions de les bateries en actuacions d'autosuficiència energètica / autoconsum. La Trobada d'experts del vehicle elèctric, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Indústria dins del projecte Plataforma de desenvolupament del Vehicle Elèctric a la riera de Caldes, ha començat a les 10 del matí i finalitzarà a les 18 hores.

Foto: imatge de la jornada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]