hola

ZambonActualitat - Zambon

L'empresa farmacèutica Zambon torna a patrocinar amb 9.000 euros l'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua. La directora general de Zambón, Elena Zabala, i l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, van signar ahir a la sala de la Junta de Govern el conveni de patrocini. L'import es destina a la Jove Orquestra de Santa Perpètua de Mogoda (la JOSPeM), el Cor Jove i la Banda Jove de l'Escola Municipal de Música i Dansa.

 L'empresa, ubicada al polígon industrial de Can Bernades-Subirà, patrocina des de l'any 2005 la Jove Orquestra, encara que l'any 2004 ja va signar un conveni de col·laboració amb motiu de la Setmana Temàtica que l'Escola de Música va dedicar a la Salut.

La directora general de Zambon España, Elena zabala ha manifestat que l'empresa col·labora amb Santa Perpètua on te la seu amb l'objectiu de donar suport a la cultura, i en aquest cas, al projecte del centre.

La directora general de Zambon España ha explicat que l'empresa va ser creada a Itàlia l'any 1906, però l'any vinent es compliran 55 anys de Zambon Espanya. Per commemorar l'efemèride amb els empleats de l'empresa ha explicat que comptaran amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música. L'empresa primer es va ubicar a Sant Vicencs dels Horts i, posteriorment, a la dècada dels 80 es va traslladar a Santa Perpètua.

A l'acte de signatura també van assistir la regidora de Cultura, Neus Garcia i el director de l'escola, Eliseu Ribes, que ha valorat positivament el patrocini.

L'empresa farmacèutica Zambon ha signat un nou conveni amb l'Ajuntament per patrocinar l'Escola Municipal de Música i dansa. L'acord de col·laboració es manté des de l'any 2004.

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]