hola

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern espanyol, Raquel Sánchez, ha assegurat que la posada en marxa de l'estació de l'R8 de Santa Perpètua "serà en breu". Ho ha fet durant la seva visita avui a la planta d'Alstom Santa Perpètua juntament amb l'alcaldessa del municipi, Isabel Garcia; el president de Renfe, Isaías Táboas i la directora de l'empresa, Cristina Andériz.

Sánchez ha supervisat avui el progrés de la fabricació d'Alstom de 152 trens que formen part del contracte amb Renfe per garantir la qualitat i millora dels Serveis Públics dins del Pla per renovar el 50% de la flota de Rodalies i Mitja Distància. En la seva visita, la ministra ha assegurat que l'estació de l'R8 de Santa Perpètua es posarà en funcionament "en breu" i que "falten alguns detalls tècnics", però que no trigarà molt.

Per la seva part, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, afirma que tot i que encara no se sap la data exacta de l'inici de l'estació, s'estan fent els "contactes pertinents per saber on fer arribar el que preocupa a Santa Perpètua". Un és la data de la posada en marxa i l'altra temes com els intercanviadors i el traçat alternatiu de les línies R3 i R8.

A més, la primera edil explica que el contracte entre Renfe i Alstom és molt important perquè suposa un volum de treball elevat durant els pròxims anys, però que s'ha d'actuar amb certa previsió, ja que els encàrrecs com el que ara té Alstom per part de Renfe triguen un temps en fer-se efectius. Garcia destaca que ser previsors proporcionarà que "l'empresa tingui totes les garanties de futur i poder seguir treballant, tant pel que suposa als llocs de treball com l'ampliació del transport ferroviari".

La ministraan visitat les instal·lacions de la planta i ha conegut de primera mà l'avenç de la fabricació dels trens i també els neguits i preocupacions dels treballadors reunint-se amb el Comitè d'empresa.

 

Foto: La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana amb l'alcaldessa, el president de Renfe i la directora d'Alstom Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]