hola

El programa Dones Competents ha atès un total de 44 dones des de l'inici de l'edició d'aquest any, que va començar al mes de gener. D'aquestes, 29 ja han realitzat més de tres hores d'itinerari amb accions acordades en funció de la seva situació particular davant el procés de cerca de feina. Dones Competents és un dispositiu que s'adreça a desocupades residents al municipi i preferentment al barri de Can Folguera que preveu accions d'informació, assessorament i orientació laboral i suport en la cerca activa de feina. El programa s'emmarca en el Projecte Treball als Barris 2020 subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i arriba a la seva novena edició.

La Regidoria de Desenvolupament Local ha explicat que des del febrer s'han realitzat amb èxit diferents accions grupals per al desenvolupament de competències claus dins de l'itinerari d'especialització en l'àrea d'Atenció al Públic, amb competències com ara la imatge i màrqueting personal, planificació i organització en el lloc de treball i treball en equip; i accions grupals per al desenvolupament de competències de millora de l'ocupabilitat treballant competències relacionades amb l'autoestima, la igualtat d'oportunitats, la conciliació, orientació i tècniques de recerca de feina, entre d'altres. A causa de la situació de crisi sanitària, les accions s'estan realitzant en format semipresencial a través de l'Aula Virtual de Desenvolupament Local.

El programa també preveu la possibilitat que les participants puguin realitzar pràctiques en empreses del territori que decideixin col·laborar amb el projecte. Les dones interessades a participar de les accions del programa poden adreçar-se a Recepció de Desenvolupament Local i emplenar el full de preinscripció per ser convocades a una primera sessió informativa.


Foto: S'emmarca en el programa Treball als Barris / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]