hola

Un total de 33 persones han participat en el dispositiu de suport a la inserció laboral per a joves Game Talent. El programa s’adreça a veïnat del municipi menor de 30 anys en situació d’atur o en cerca de millora de l’ocupació i amb nivells de qualificació avançada i superior. “L’objectiu del programa és incidir en la promoció i desenvolupament del talent de la població jove del municipi fent especial èmfasi en la identificació, reforç i transferència de les competències clau en relació a la concreció dels seus projectes professionals, així com en l’impuls de la competència digital instrumental i metodològica”, segons ha destacat la Regidoria de Desenvolupament Local.

Entre els 33 participants d’aquesta edició, s’ha registrat una major representació de dones, amb un 64%, enfront al 36% d’homes. Des del Servei de Desenvolupament Local han destacat que un 10,8% de les persones que enguany han participat al dispositiu han accedit a una nova contractació laboral. “Són primeres dades i estem convençuts que durant el seguiment del projecte veurem incrementada aquestes xifres”, han assegurat. Durant el dispositiu, s’han dut a terme entrevistes individuals de tutorització i s’ha realitzat el seguiment de l’itinerari de les persones participants. “El programa respon a un disseny modular, flexible i adaptat de manera que, segons el punt de partida de les persones participants i la seva situació particular, cadascuna ha pogut realitzar un itinerari d’accions personalitzat i pactat amb cadascuna d’elles”, segons ha detallat la Regidoria.

El dispositiu també ha ofert la possibilitat de participar en accions grupals de millora en aquells àmbits i habilitats personals en els diferents contextos i llocs de treball. Així, en l’àmbit de l’autoconeixement han pres part 13 persones en sessions grupals realitzades durant el mes d’octubre; nou joves també han participat en les diferents accions de formació en competències digitals d’aprenentatge, sis dels quals va realitzar entre els mesos d’octubre i novembre un curs de Gamificació per a l’aprenentatge, de 21 hores.

Durant el mateix període també es va dur a terme una formació online de competències digitals instrumentals per a l’aprenentatge, de 30 hores, amb la participació de sis alumnes. Pel que fa l’àmbit de les competències transversals, deu joves han realitzat sessions grupals presencials i activitats telemàtiques a través del Netclub durant el mes de novembre i continuaran durant el desembre. Per últim, nou persones han realitzat sessions relacionades amb les competències d’accés a l’ocupació.

Game Talent és un projecte dissenyat pel Servei de Desenvolupament Local i cofinançat per la Diputació de Barcelona dins del marc de Projectes específics per a la dinamització del mercat de treball local del Catàleg de Serveis 2020

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Servei d’Emprenedoria va donar suport a la creació de 25 empreses durant el 2020
23 febrer 2021 11:24 - RedaccióEl Servei d’Emprenedoria va donar suport a la creació de 25 empreses durant el 2020

El Servei d’Emprenedoria de la Unitat d’Empreses i Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua [ ... ]

El Punt Local de Reempresa va col·laborar en la cessió de cinc negocis l’any passat
19 febrer 2021 12:03 - RedaccióEl Punt Local de Reempresa va col·laborar en la cessió de cinc negocis l’any passat

El Punt Local de Reempresa de Santa Perpètua va tancar l’any 2020 amb acords per cedir cinc negocis, [ ... ]

Campanya per informar del Catàleg de serveis municipals als comerços
18 febrer 2021 10:22 - RedaccióCampanya per informar del Catàleg de serveis municipals als comerços

El Servei de Desenvolupament Local i Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua endega a partir d’aquest [ ... ]