hola

L ’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) està elaborant la plataforma web Compraprop perquè els comerços de Santa Perpètua i els altres cinc municipis que formen aquest àmbit territorial puguin disposar d’un espai digital sense cap cost econòmic per vendre online tots els seus productes o serveis.

“Les restriccions ocasionades per la pandèmia de la Covid-19 compliquen l’activitat ordinària dels comerços i serveis, sobretot la venda física”, ha explicat la Regidoria de Desenvolupament Local que ha afegit que “per aquest motiu, l’AMERC ha considerat necessari impulsar un marketplace territorial: un centre comercial online que pugui encabir tots els petits comerços, que fomenti la compra de proximitat i dins un entorn de confiança”.

Aquest marketplace de la Riera de Caldes possibilitarà als comerços de les sis localitats vallesanes disposar de la seva pròpia botiga digital i personalitzar-la, amb les explicacions de qui són i quins són els seus trets distintius. També podran integrar-hi les seves xarxes socials i canals habituals de contacte. Desenvolupament Local ha assenyalat que no hi haurà límits de productes a publicitar i es podran anar modificant els continguts en funció de les necessitats que vagin sorgint. “El fet de tenir en una mateixa plataforma totes les botigues del territori permetrà crear un entorn digital segur, on les persones podran comprar a les botigues de sempre sense limitacions horàries”, ha destacat la Regidoria que també ha apuntat que “per a les persones que encara desconeguin el comerç de proximitat, serà una oportunitat per començar a mirar totes les possibilitats que ofereix”. El desenvolupament de la plataforma Compraprop s’acompanyarà d’un itinerari formatiu de suport als comerciants per reforçar els seus coneixements i recursos sobre la venda online. L’AMERC està formada pels municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. Compraprop és un projecte supramunicipal dins una estratègia més transversal de dinamització del teixit empresarial de l’eix econòmic de la Riera de Caldes. En aquesta àrea hi viuen prop de 90.000 persones, hi ha ubicades més de 3.000 empreses i hi treballen diàriament més de 40.000 persones. Els comerços de Santa Perpètua interessats a participar-hi poden adreçar-se a l’Àrea de Desenvolupament Local i Comerç a través de l’adreça electrònica empresa@staperpetua.cat


Foto: Logotip del Compraprop / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]