hola

Desenvolupament Local reprendrà la formació presencial a les seves instal·lacions a partir de la segona quinzena de setembre. L’activitat presencial es recupera amb la reprogramació de la formació pràctica dels cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Cataluya (SOC) i amb una nova programació de Cursos per a docents del Departament d’Ensenyament. Les accions subvencionades pel SOC d’Operacions auxiliars de serveis admnistratius generals i d’Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles es van reprogramar en la modalitat online i aquest mes de setembre es realitzarà la part més pràctica de manera presencial, mentre que Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió sí que es va suspendre per la seva naturalesa eminentment pràctica i que ara es podrà reprendre en modalitat presencial.

D’altra banda, també s’iniciaran de manera presencial dues accions per a personal docent de l’oferta del Departament d’Ensenyament sobre instal·lacions de punts de recàrrega, adreçades a professorat d’electricitat i electrònica. Aquestes formacions, s’han programat en dues parts: una teòrica que s’ha realitzat de manera telemàtica durant el mes de juliol, i la part pràctica que es realitzarà presencial entre setembre i octubre.

L’activitat presencial va quedar suspesa el mes de març amb motiu de l’Estat d’Alarma. Els cursos iniciats es van adaptat a la modalitat online, mentre que altres van quedar aturats.

Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 La creació d’empreses cau un 29% al primer semestre
26 Oct 2020 09:57 - Redacció La creació d’empreses cau un 29% al primer semestre

Durant el primer semestre del 2020, un total de 70 societats mercantils han iniciat operacions a l’àmbit [ ... ]

El Club de la Feina reobre el servei presencial amb cita prèvia
26 Oct 2020 09:49 - RedaccióEl Club de la Feina reobre el servei presencial amb cita prèvia

L’espai Club de la Feina de la Regidoria de Desenvolupament Local ha reobert les seves portes a les [ ... ]

Grup Subirats tanca el cicle productiu amb la integració de dues granges porcines catalanes
23 Oct 2020 11:36 - RedaccióGrup Subirats tanca el cicle productiu amb la integració de dues granges porcines catalanes

L'empresa perpetuenca Grup Embotits Subirats i Nutrex Pinsos han creat la societat Cria Responsable [ ... ]