hola

Desenvolupament Local reprendrà la formació presencial a les seves instal·lacions a partir de la segona quinzena de setembre. L’activitat presencial es recupera amb la reprogramació de la formació pràctica dels cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Cataluya (SOC) i amb una nova programació de Cursos per a docents del Departament d’Ensenyament. Les accions subvencionades pel SOC d’Operacions auxiliars de serveis admnistratius generals i d’Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles es van reprogramar en la modalitat online i aquest mes de setembre es realitzarà la part més pràctica de manera presencial, mentre que Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió sí que es va suspendre per la seva naturalesa eminentment pràctica i que ara es podrà reprendre en modalitat presencial.

D’altra banda, també s’iniciaran de manera presencial dues accions per a personal docent de l’oferta del Departament d’Ensenyament sobre instal·lacions de punts de recàrrega, adreçades a professorat d’electricitat i electrònica. Aquestes formacions, s’han programat en dues parts: una teòrica que s’ha realitzat de manera telemàtica durant el mes de juliol, i la part pràctica que es realitzarà presencial entre setembre i octubre.

L’activitat presencial va quedar suspesa el mes de març amb motiu de l’Estat d’Alarma. Els cursos iniciats es van adaptat a la modalitat online, mentre que altres van quedar aturats.

Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La ministra de Transports afirma que
13 Set 2021 13:36 - NataliaLa ministra de Transports afirma que "en breu" es posarà en marxa la nova estació

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern espanyol, Raquel Sánchez, ha assegurat [ ... ]

Santa Perpètua participa amb l’AMERC en el projecte MOBED-RdC
26 Jul 2021 10:45 - NataliaSanta Perpètua participa amb l’AMERC en el projecte MOBED-RdC

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), de la qual Santa Perpètua ostenta [ ... ]

La pandèmia fa caure les operacions de compravenda i lloguer d’habitatge
22 Jul 2021 10:37 - RedaccióLa pandèmia fa caure les operacions de compravenda i lloguer d’habitatge

Durant l’any 2020 es van efectuar un total de 219 transaccions de compravenda d’habitatge a Santa [ ... ]