hola

L’Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i el Disseny (ADI_FAD) ha nominat a la motocicleta Montesa Cota 301RR a la “Selecció Delta 2020”, un dels reconeixements de disseny més importants que existeixen a nivell de tot l’Estat. Aquest model de motocicleta es fabrica a la planta de Santa Perpètua de Mogoda, en exclusiva per a tot el món. A la fabrica perpetuenca s’hi realitzen tots els processos de producció, des de l’ensamblatge del motor, la injecció de plàstics, fins a la fabricació del xassís d’alumini, el dipòsit o el basculant.

Montesa-Honda, en un comunicat, expressa que aquesta nominació suposa tot un colofó a un any molt especial per a la marca, que celebra el seu 75 aniversari

El model Cota és tot un històric de la marca i és l'única motocicleta comercialitzada ininterrompudament des de 1968 a Espanya, és a dir, fa 52 anys. La seva fórmula d'èxit s'ha basat en l'esforç en R + D i l'alta qualitat tecnològica, adaptant-se a les necessitats de mercat en cada moment. D'aquesta manera la Montesa Cota és la moto més longeva fabricada a Espanya i l'única motocicleta, no scooter, de producció continuada a Europa des de fa cinc dècades. Des de la seva sortida al mercat, s'han venut més de 160.000 unitats, amb 44 versions diferents.

Els premis Delta 2020 es decidiran el proper 24 de novembre, a la cerimònia que es celebrarà dins la Barcelona Design Week. Per primera vegada, es podrà veure la cerimònia a tot el món a través d’una retransmissió online.


Foto: La motocicleta Montesa Cota 301RR / Honda

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]