hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha obert les inscripcions per a participar a una nova edició del programa Dones Competents, que ha començat durant el mes de gener.

Es tracta d’un dispositiu d’orientació i inserció sociolaboral que s’adreça a dones desocupades, preferentment residents al barri de Can Folguera. L’actuació s’emmarca en la vuitena edició del programa Treball als barris, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. El primer itinerari d’aquest dispositiu se centra en l’àrea d’atenció al públic. El programa, en el que podran participar un total de 40 dones, inclou accions d’informació, assessorament i orientació laboral i suport en la cerca activa de feina entre d’altres.

“El programa respon a un disseny modular, flexible i adaptat de manera que, segons les necessitats i característiques de les dones, cadascuna pugui realitzar accions diferents dissenyant uns itineraris personalitzats i pactats amb cadascuna d’elles”, han explicat des de la Regidoria de Desenvolpament Local que ha recordat que també s’ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques amb estades a empreses d’una durada aproximada d’un mes, unes 100 hores repartides en jornades de quatre o cinc hores diàries, de dilluns a divendres. “El programa s’adreça a dones que volen treballar, però tenen dificultats en aconseguir-ho, però també a empreses que necessiten personal motivat i volen donar l’oportunitat a les dones d’assolir habilitats necessàries per al desenvolupament d’una determinada feina i a aquelles que poden preveure la possibilitat de cobrir llocs de treball a mig termini”, han explicat des de Desenvolupament Local.

La Regidoria ha destacat que Dones competents suposa per a les participants “rebre suport en la definició del seu objectiu professional i establir itineraris personalitzats d’inserció, adquirir habilitats socials per accedir al món laboral, aprendre tècniques de cerca de feina i millorar el coneixement del mercat laboral però també millorar l’ocupabilitat, afavorint la inserció laboral en empreses de l’entorn millorar l’autonomia vers la cerca de feina i la presa de decisions”.

Les dones interessades a participar poden adreçar-se a la recepció de l’edifici de Desenvolupament Local i emplenar el full de preinscripció i seran convocades a una sessió informativa.


Foto: Activitat grupal d'aquest programa d'orientació i inserció / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]