hola

Deu vehicles construïts per alumnat de formació professional d’instituts d’arreu de Catalunya es posaran a prova en la setena edició de l’ElectroCat, que tindrà lloc el dissabte 13 de juny de 2020, segons ha anunciat la Regidoria de Desenvolupament Local. El certamen adreçat a centres de formació professional de grau superior d’Automoció s’emmarca en el programa de Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

Enguany hi participarà per primera vegada l’Institut La Guineueta de Barcelona. Els altres inscrits repeteixen experiència i són el Centre Tècnic Vallès, de Les Franqueses del Vallès; el Centre d’Estudis Roca i Monlau Estudis Professionals, de Barcelona; l’Escola Tècnica de Girona; l’Institut Castellarnau, de Sabadell; i l’Institut Palau Ausit, de Ripollet, a més dels equips de l’Institut Andreu Nin, d’El Vendrell i de l’Institut Mollet del Vallès, de la localitat veïna, que es van incorporar l’any passat, i de l’amfitrió del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) de Santa Perpètua. Durant aquest curs, els equips participants han de dissenyar i construir un vehicle elèctric de quatre rodes sobre una base motriu comuna per fer-los rodar i posar-los a prova durant l’activitat que tindrà lloc el 13 de juny al Recinte Firal.

Potenciar el treball en equip de l’alumnat i fomentar l’activitat experimental i creativa com a element pedagògic per al coneixement tècnic dels vehicles elèctrics i ser una plataforma per a la capacitació i promoció de tècnics especialitzats en vehicles de tracció elèctrica que donin cobertura a les necessitats sorgides d’un nou model de mobilitat basada en la tracció elèctrica són alguns dels objectius del certamen.


Foto: La prova tindrà lloc al voltant del Recinte Firal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]