hola

L’Escola Municipal de les Arts, EMA, organitza jornada de portes obertes els dies 24, 25, 26, 29 i 30 d’abril i participarà a Mostra Mogoda el 27 i 28 d’abril amb diferents actuacions.

El centre d’arts de Santa Perpètua ha fet una proposta on tenen cabuda reunions informatives el 24, 25, 29 d’abril a les 17.30 hores al Museu Municipal i el dia 30 a les 19 hores, al mateix lloc. En aquestes xerrades es donarà a conèixer el projecte educatiu de l’EMA i l’oferta educativa vigent. A més, l’EMA obre les portes de totes les aules a les persones interessades a participar d’alguna de les seves propostes educatives. Hi haurà tres itineraris: per a infants de 0 a 6 anys, per a infants de 7 a 12 anys i per a joves i adults.

A més, l’alumnat de l’EMA rebrà invitacions que podar lliurar els seus amics per tal que participin amb ells amb alguna de les seves classes. La iniciativa Convida un amic/ga, fa anys que es realitza al centre amb molt bona acollida per part de l’alumnat i els convidats.

L’EMA ofereix formació en fotografia, teatre, cinema, dansa, música, videojocs, disseny, conservació i restauració, circ i plàstiques.

En el marc de Mostra Mogoda, l’EMA oferirà també dos espectacles de música i dansa celta i de música tradicional catalana el 28 d’abril mentre que el 29 dinamitzarà un Museu en família de circ i oferirà un espectacle de música i dansa del renaixement.

Les preinscripcions per al curs 2019-2020 es faran a finals d'aquest mes d’abril.


Foto: 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]