hola

La Casa de Andalucía de Santa Perpètua va commemorar el dia 10 de març en el marc de la caseta de la Festa Major d'Hivern el Dia d'Andalusia. L'acte va començar amb el cant en directe per part del Coro Rociero Aire de las Marismas, de Santa Margarida i els Monjos, dels himnes de Catalunya i Andalusia mentre nenes de l'entitat portaven les banderes de les dues comunitats.


Des de la Casa de Andalucía es va voler reivindicar la fraternitat entre persones i la "barreja de cultures a Catalunya que ens fa grans i reivindicar totes les aportacions del poble andalús des de monuments, a artistes i escriptors". La Casa de Andalucía de Santa Perpètua va celebrar el 8 de març el primer sopar de la dona i un dels seus membres va voler destacar que des de les entitats s'ha d'apostar per la igualtat real de les dones.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va felicitar la Casa de Andalucía per la seva participació en les activitats locals de tota mena i especialment per la gran feina de la comparsa de Carnaval amb la qual van obtenir tres premis al concurs de Santa Perpètua i per la celebració del sopar del Dia Internacional de les Dones. Garcia va recordar que el Dia d'Andalusia és molt important no només per als andalusos sinó per a totes les persones que tenen lligams o el seu origen en aquella comunitat.

L'acte institucional va finalitzar amb la lectura d'un poema de Luis de Góngora dedicat a Còrdova ja que la Casa de Andalucía de Santa Perpètua cada any li dedica la commemoració a una de les províncies. Jara Egea va ser l'encarregada de recitar la poesia.


Foto: La caseta va acollir la commemoració del Dia d'Andalusia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]