hola

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) aprofitarà la Festa Major d’Hivern de Santa Perpètua per presentar el I Cicle d’Història del Vallès: el Patrimoni immaterial vallesà i el número VI de l’Ordit dedicat al Centenari de l’arribada de l’electricitat a Santa Perpètua de Mogoda (1912-2012).

Per a comentar la seva revista el coordinador de l’edició, Rafael Martí, i el president del CREM, Pere Garcia, seran els encarregats d’explicar-ne el contingut, acompanyats del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Marçal Solà. Després tindrà lloc la presentació del I Cicle d’Història del Vallès a càrrec del seu coordinador Ernest Vilàs. El tema d’aquest cicle és el patrimoni cultural immaterial del Vallès i el coordinador del projecte Immaterial Vallès i membre de la Fundació Bosch i Cardellach Josep Alavedra en farà la presentació del mateix. Aquest acte del CREM tindrà lloc el 7 de març a les 19 h al Centre Cívic El Vapor.

Aquesta serà la presentació del primer cicle d’història del Vallès que constarà de tres sessions de conferències més al llarg del mes de març. La temàtica serà ben diversa. carnaval, Ball de gitanes, calendaris festius, els aplecs de la Salut i Sant Medir, les danses vallesanes i la festivitat de Sant Antoni en l’actualitat. Totes les sessions es celebraran al Centre Cívic El Vapor.


Foto: Nou número de L'Ordit / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]