hola

La

La Festa dels Tres Tombs tindrà lloc a Santa Perpètua el 3 de febrer, coincidint amb el primer diumenge de febrer. La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat organitza la 103 Festa de Sant Antoni que culminarà amb aquesta jornada festiva.

El dia abans, dissabte 2 de febrer, a les 13 h l’entitat i l’Ajuntament de Santa Perpètua faran una ofrena floral al monument als Carreters que dona nom a la rotonda d’entrada al municipi on es troba instal·lat.

Els actes, però, van començar el 17 de gener, onomàstica del patró, amb la tradicional missa i el 27 de gener amb el Dinar de Germanor en el qual l'entitat va entregar les Ferradures de Plata els socis Germán Baza, Arcadi Llonch, Bonaventura Viñals i Antonio Asturgó.

El dia dels Tres Tombs, aquest diumenge 3 de febrer, els abanderats seran Joan Subirà Altayó i els seus nets Carles i Martí Hernando Subirà. Fa 25 anys, el 1994 Subirà va ser abanderat amb les seves dues filles. El president de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat, ha remarcat que “els abanderats d’aquest any són una de les famílies puntals de l’entitat, la família Subirà-Gispert, i és una llàstima que qui fou secretari de la Societat durant més de 70 anys, Josep Gispert, s’ho perdrà perquè ens va deixar al 2018”.

Una de les novetats dels Tres Tombs seran les bandes de música que seran la de Castelldefels i la Banda de Cornetes i Tambors de Reus. El recorregut, a partir de les 11.45 h serà l’habitual: passeig de la Florida, Pau Claris, Rambla, Genís Sala i avinguda de Barcelona.

El tresorer de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat, Joan Morral, ha explicat que ja està tot preparat per una nova edició de la festa dels Tres Tombs que comptarà amb una 60 de voluntaris. Morral afirma que la predicció meteorològica parla de molt fred però sense pluja i que la sensació de la junta és que hi haurà molts participants.

 

Foto: Aquest diumenge tindrà lloc una nova edició dels Tres Tombs / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]