hola

Més de 600 persones han presenciat alguna de les tres funcions d' Els Pastorets que ha posat en escena aquest Nadal el grup de teatre Tàndem. En l'espectacle han pres part una seixantena d'actors, molts d'ells infants, i una vintena de persones que han format els equips tècnics de vestuari, maquillatge, llum i so.

La versió d'aquest 2018 ha estat la de Josep Mª Folch i Torres: l'Adveniment de l'Infant Jesús. Segons han explicat des del grup de teatre local aquesta és la versió clàssica, que més agrada a tothom i la que s'ha representat més temps a Santa Perpètua.

Les funcions van tenir molt bona acollida tan les de la versió tradicional com l'especial Innocents que incloïa gags de l'actualitat, segons ha valorat el secretari de Tàndem, Oriol Alonso.També ha explicat que es van afegir personatges de l'actualitat i temes musicals com Malamente, de la Rosalía, a la funció Pastorets Innocents que va tenir molt bona acollida.

Aquest 2019, Tàndem l'ha començat com els darrers tres anys participant amb uns 25 actors en la Central de Reis. El secretari de Tàndem ha afirmat que és una de les activitats que més els agrada fer perquè es viu molt intensament per part del públic.Una quinzena dels voluntaris de la Central de Reis també van prendre part de la Cavalcada de Reis.

El secretari de Tàndem ha avançat que a finals de gener començarà una nova edició de la Mostra de teatre amateur i que properament es desvetllarà tota la cartellera.


Foto: El Grup Tàndem ha tornat a representar aquesta tradicional obra per Nadal  / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]