hola

Aquest diumenge 25 de novembre, el grup de teatre Tàndem reestrena l’obra de Jordi Teixidor, La ceba. El director continua sent Joaquim Martí si bé part del repartiment s’ha renovat respecte a la primera època d’aquesta obra que es va estrenar el 2004.

La ceba va ser representada per Tàndem entre 2004 i 2007 amb molt d’èxit ja que va aconseguir fer-se amb una dotzena de premis a diversos concursos i mostres de teatre amateur de Catalunya.

Jordi Teixidor va escriure a finals dels anys 80 del segle XX aquesta comèdia de sàtira centrada en En Joaquim Morrofort, propietari d’una botiga, català de soca-real que té por que els xarnegos envaeixin Catalunya i que busca desesperadament tenir una descendència pura, sense barreges xarnegues. Però, l’acció comença amb la seva filla que s’ha enamorat d’un xarnego que a més l’ha deixat prenyada. Teixidor va fer en aquesta obra sobre la identitat nacional un al·legat contra la criminalització d’allò estrany i aliè i una defensa acèrrima de la condició humana. Tàndem considera que és un text totalment vigent avui en dia i per això ha decidit reestrenar-la.

Tàndem posarà en escena La Ceba aquest diumenge al Teatre del Centre Parroquial a les 18.30 hores. Les entrades es podran adquirir una hora abans de la funció a la taquilla al preu de set euros o de sis euros, si es tenen menys de 14 anys o més de 65.


Foto: Assaig de l'obra La Ceba / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]