hola

El diputat de la Diputació de Barcelona responsable d'Educació, Rafael Homet, ha visitat Santa Perpètua per conèixer amb detall la nova Escola Municipal de les Arts (EMA).

Durant una reunió al Consistori, l'alcaldessa, Isabel Garcia; el director de l'EMA, Eliseu Ribes; el regidor de Cultura, Marçal Solà; i el director de l'Àrea de Ciutadania i Promoció Local, Dani Novo, li han explicat les característiques del projecte i el seu estat d'implementació.

L'EMA és un projecte cultural i educatiu que engloba diferents propostes d'activitats artístiques i que es desenvolupen a diferents espais: la Xarxa de Centres Cívics, la Granja Soldevila i l’Escola de Música i Dansa. La seva oferta formativa inclou tant les arts escèniques (com la música, el teatre, la dansa o el circ) com les arts plàstiques i audiovisuals (com cinema, disseny, fotografia, videojocs, plàstiques, conservació o restauració).

L’EMA no és tan sols un centre on fer activitats artístiques de forma aïllada, sinó que està concebuda com un centre interdisciplinar basat en el treball i en la realització de projectes comuns entre les diferents arts dissenyats per als equips de treball. Actualment ja compta amb un miler de persones, de diferents perfils, matriculades a les seves activitats.

Durant la visita el diputat d'Educació, Rafael Homet, va lloar la manera de treballar en xarxa de l'EMA i ha destacat la democratització de l'ensenyament artístic que ofereix l'EMA tan per aquelles persones que opten de manera professionalitzadora com per afició.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que la reunió amb la Diputació tenia per objectiu presentar les principals característiques i línies de treball de l'EMA, però també cercar recursos per poder desenvolupar-les de la millor manera possible. Solà també ha destacat la bona sintonia amb el diputat d'Educació Rafael Homet sobre les línies que sustenten el projecte de l'Escola Municipal de les Arts.


Foto: Homet amb la delegació municipal a l'Ajuntament / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]