hola

L'empresa Zambon patrocinarà amb 10.000 euros tres projectes de la nova Escola Municipal de les Arts. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la directora General de Zambón, Elena Zabala, han signat aquest matí el conveni de col·laboració, que ambdues parts acorden des de fa tretze anys.

A l'acte, també han assistit el regidor de Cultura, Marçal Solà, i el director de l'Escola Municipal de Música i Dansa, Eliseu Ribes.

L'objectiu del conveni és que l'empresa, situada al polígon Can Bernades-Subirà, participi en la dinamització cultural i en la difusió i en l'accessibilitat de la pràctica artística del municipi mitjançant el patrocini de tres projectes. Així, Zambon col·laborarà en l'adquisició d'instruments, en el projecte Music Accessibility (MUSA) i en programes d'innovació educativa de l'EMA.

Pel que fa al banc d'instruments, s'adquiriran per als projectes Ventat, a l'Escola Santa Perpètua, i Percutap, a l'Escola Els Aigüerols, que tenen per objectiu democratitzar la pràctica artística.

A través del conveni, Zambon també col·labora en l'àrea Musicking del projecte MUSA que dona suport a la Unitat de Suport de l'Educació Especial (USSE) que té seu a l'Escola Santa Perpètua, i contribuirà en l'adquisició de materials per a la musicoteràpia i el personal del projecte.

Per últim, el patrocini també es destinarà a aspectes d'innovació educativa amb l'adquisició de tauletes amb aplicacions informàtiques destinades a la creació musical.

Durant l'acte de signatura, l'Ajuntament ha presentat el projecte de la nova EMA, que iniciarà el curs el proper dimecres 12 de setembre.

La directora de Zambon, Elena Zabala, s'ha mostrat un any més molt satisfeta amb la col·laboració i ha lloat el nou projecte de l'EMA. “Crec que un cop més l'equip de Santa Perpètua ens ha sorprès; és un projecte molt bonic, molt ambiciós i ben preparat”, ha manifestat i ha indicat que des de la companyia “estem encantats en col·laborar, perquè participar és tot un esforç, però veiem que les aportacions s'utilitzen de forma molt sensata i en aquest cas també tan maca i de forma tan brillant que aprofito també per felicitar a tot l'equip”.

Elena Zabala també ha explicat la política de la companyia de col·laborar amb amb empreses i projectes quilòmetre zero i ha detallat que “en la mesura de les possibilitats, sempre intentem treballar amb persones properes a Zambon i a Santa Perpètua. Crec que també està dins de la responsabilitat de l'empresa aportar valor al municipi”, ha conclòs.


Foto: Un moment de la presentació de l'EMA a Zambon / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]