hola

sickboys mogudaescenica

La Regidoria de Cultura continuarà apostant el proper juliol per la programació del festival d'arts Moguda Escènica que ha atret nombrós públic en totes les activitats realitzades. El regidor de Cultura, Marçal Solà, s'ha mostrat satisfet amb la resposta ciutadana tant al Cinema a la fresca i la Central Musical com a la novetat Arts al carrer. Sobre aquest últim bloc, "la idea seria continuar en la mateixa línia amb espectacles itinerants a diferents espais de la localitat però endarrerint l'horari".


Una altra de les novetats d'aquest any ha estat la jornada centrada en el Castell de Mogoda en la qual es va poder gaudir d'una visita a l'espai, concert i cinema. Solà afirma que la valoració ha estat molt positiva i s'apostarà per repetir experiència.

Sobre el Cinema a la fresca, és una activitat esperada i ha tingut una bona assistència de públic. A destacar les més de 700 persones a la pel·lícula d'animació Coco. La Central Musical ha portat tres grups professionals que han fet ballar al públic i s'ha pogut gaudir de la BCN Gipsy Balkan Orchestra BGKO en l'únic concert de la seva gira europea a l'Estat. El regidor de Cultura ha destacat que aquests concerts es programen en dijous perquè els caps de setmana l'oferta d'actes a Santa Perpètua i als municipis dels voltants és molt gran i és compatible amb l'horari de la majoria de població perquè finalitzen a les 23.30 hores.

L'únic contratemps de Moguda Escènica ha estat la suspensió per la pluja de l'espectacle de l'Escola Municipal de Música i Dansa previst pel 28 de juny. la Regidoria de Cultura ha avançat que es podrà veure al mes de setembre per donar inici a la nova temporada.

Foto: El darrer concert de la central Musical va ser el de The Sick Boys / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]