hola

El Centro Cultural Andaluz va commemorar el Dia de Andalucía aquest diumenge 25 de febrer amb una missa rociera i una festa al Centre Cívic de la Florida que es va omplir de públic per gaudir de les actuacions dels grups de balls de les entitats i dels grups convidats.

Els assistents també van poder gaudir de migas que van cuinar els membres del Centro Cultural. Durant l'acte institucional, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar "la importància de la comunitat andalusa a Santa Perpètua" i "la presència del Centro Cultural Andaluz en l'agenda cultural de Santa Perpètua".

Isabel Garcia va expressar que"el nivell de relació, de convivència i de barreja suposa una de les millors riqueses que posseeix la nostra societat catalana, que cal mimar, protegir i entre tots i totes fer-la créixer".

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, es va mostrar molt satisfeta per l'assistència al Dia de Andalucía i va agrair als membres del Centro Cultural Andaluz, col·laboradors i entitats convidades la seva participació a la festa. Exposito també va destacar l'actuació de la companyia de Javier Jurado y Lucero de Lora, una de les millors de Catalunya, i va anunciar que la intenció és que tornin a actuar a la caseta del Centro Cultural en la propera Festa Major d'Estiu.

El Centro Cultural Andaluz va commemorar ahir el Día de Andalucía amb una missa, un acte institucional, i música, ball, actuacions i migas al Centre Cívic de La Florida. L'entitat ja prepara la seva caseta a la Festa Major d'Hivern que instal3larà al recinte firal del 2 al 4 de març.

 

Foto:Un moment de l'acte institucional d'homenatge al Día de Andalucía / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]