hola

La Regidoria de Cultura, l'Espai de les arts i el Cineclub Cisco Mosenya organitzen avui la projecció de la pel·lícula documental La sal de la tierra, de Wim Wenders i Juliano Ribeiro Salgado. La projecció és gratuïta i començarà a les 18 hores al Teatre del Centre. En acabar la projecció es farà cinefòrum de fotografia.



El film ens explica la vida i l’obra del fotògraf brasiler Sebastiao Salgado, conegut per recórrer el món amb la seva càmera i captar a l’ésser humà desfavorit i el més impressionant de la natura. Des de fa més de 40 anys, el fotògraf brasiler Sebastião Salgado viatja arreu del món per captar amb la seva càmera algunes de les imatges més impactants del nostre planeta. Les guerres a Àfrica, la població exiliada, els treballadors més sacrificats o les poblacions més recòndites del món han estat objecte de la seva mirada i la seva anàlisi.

El seu darrer projecte, Génesis, és el primer en què la naturalesa pren el protagonisme, però sempre amb una gran influència de tot el que ha après dels humans al llarg de la seva vida. La Sal de la Tierra es podria considerar un documental biogràfic de Sebastião Salgado, però en aquest cas el focus d’atenció no és tant allò que ell ha viscut, sinó allò que ha vist.

El president del Cineclub Cisco Mosenya, Lluís Carreras, ha explicat que aquest documental va més enllà de les fotografies de Salgado.


Foto: Fotograma de la pel·lícula La Sal de la Tierra

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]