hola

Més de 400 persones han assistit al XXVIè Cicle de Concerts de Tardor de l'Associació d'Amics de Santiga. El Cor Jove de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua ha tancat aquesta edició amb més de 180 persones que van omplir ahir diumenge l'Església de Santiga per gaudir de l'actuació.

Amics de Santiga ha subratllat que es mantenen els objectius de l'origen d'aquest cicle que eren ajudar als grups de l'Escola Municipal de Música a donar-se a conèixer i als grups locals i donar l'oportunitat de gaudir de concerts professionals. El cicle d'aquest any ha incorporat concerts dels Cors de la Gent Gran de Santa Perpètua, del duet de música lírica format pel baix Antonio Fajardo i el pianista i compositor Efrem Garcia Salinas, el grup de folk El Pont d'Arcalís i del Cor Jove de l'Escola Municipal de Música.

El cicle de Concerts de Tardor va néixer el 1992 de la mà de la junta de l'entitat que volia apostar per apropar la música a la localitat. El president d'Amics de Santiga, Jaume Vinyals, ha qualificat el concert d'ahir del Cor Jove de l'escola de "memorable" i ha agraït les facilitats donades per l'Escola Municipal de Música i Dansa de comptar en les edicions del cicle amb les diverses formacions del centre.

Vinyals ha destacat que l'assistència de públic ha estat de més de 400 persones i subratlla que continuen ferms els objectius inicials de la junta d'Amics de Santiga que va concebre els Concerts de Tardor. Remarca també que aquest cop s'ha pogut escoltar dues formacions professionals que és el segon objectiu del mateix.

Jaume Vinyals està satisfet amb la quantitat de públic assistent tenint en compte el tipus de música que es contracta, tot i que l'any passat es van batre rècords amb unes 600 persones.
El Cor Jove de l'Escola Municipal de Música i Dansa va cloure ahir el 26è cicle de Concerts de Tardor organitzat per Amics de Santiga. Amb aquesta activitat finalitza la programació de 2017 de l'associació.


Foto: Actuació del Cor Jove / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]