hola

Un bon nombre d’entitats esportives de Santa Perpètua se sumen a la programació de la Festa Major amb l’organització de diverses activitats que es desenvoluparan dissabte i diumenge. Un dels plats forts de la programació es la Cursa Popular que la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i el Club d’Atletisme Som-hi organitzaran dissabte la quarta edició.

La prova, amb un circuit de cinc quilòmetres, tindrà la sortida i l’arribada al parc Central. La cursa començarà a les 19.30 hores. Les inscripcions es poden fer per internet al web de ChampionChip (www.championchip.cat) o bé a www.cas-perpetua.org. De forma presencial, es poden realitzar al Pavelló de Santa Perpètua de 8 a 14.30 hores i de 16 a 20 hores. La inscripció es tancarà quan s’arribi als 300 inscrits. El preu de la inscripció és de cinc euros amb xip propi i de sis, si és de lloguer. 

Els dorsals es lliuraran el mateix dia de la cursa. Els tres primers classificats de la general masculins i femenins rebran un trofeu, així com els guanyadors de les diferents categories.
Els premis no són acumulatius.

En concret, dissabte, la Societat de Caçadors El Tordo muntarà un tir al plat al Camp de tir. La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua farà el tretzè Torneig Ciutat de Santa Perpètua. Els partits es disputaran dissabte i diumenge. El parc Municipal acollirà uns entrenaments lliures de petanca a càrrec del Club Petanca Perpetuenc.

El Club d’Automodelisme de Santa Perpètua organitzarà l’Open de Festa Major al Circuit d’Automodelisme, mentre que el Club Judo Santa Perpètua portarà a terme un trofeu interclub amb motiu del seu 40è aniversari a la sala tatami del Pavelló d’Esports.

A la tarda, els equips de l’Sport Sala jugaran partits al Pavelló, mentre que el Club Natació Santa Perpètua organitzarà el Trofeu de Festa Major a la piscina de 50 metres. També, hi haurà partits de bàsquet amb el CB Santa Perpètua i més petanca.

A les 19 hores, l’Escola Senshi Dojo farà una exhibició de karate al parc Central. A les 19.30 hores, començarà la quarta Cursa Popular de Festa Major, que organitzaran l’Ajuntament i el Club d’Atletisme Som-hi de Santa Perpètua. La sortida i l’arribada estaran situades al parc Central.

Diumenge, continuarà l’Open de Festa Major d’automodelisme i el Club de Coloms Esportius de la Florida farà una deixada de coloms al Camp de les Pereres. El Club Petanca Perpetuenc muntarà el Torneig Antonio Espín. Al Camp Municipal de Futbol Paco Navarro acabarà el Torneig Ciutat de Santa Perpètua i, al Camp de Tir, el Club de Tir de Santa Perpètua portarà a terme una competició de tir al plat per a les categories sènior, júnior i veterans. També diumenge, el Club de Bitlles Can Folguera organitzarà un torneig a les pistes de bitlles, al costat del Pavelló.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]