hola

Aquest dilluns 28 d'agost s'obren les inscripcions per a participar als concursos i activitats de la Festa Major que s'inicia el divendres 1 de setembre. El futbol fang és una de les novetats de la Festa Major que també convoca en aquesta edició els tradicionals concursos de paelles i parxís i l'activitat de paintball.

Per participar-hi al futbol i al paintball de Festa Major cal fer inscripció entre avui i el 31 d’agost a la Granja Soldevila, de 8 a 15 hores. El futbol fang, que serà aquest diumenge 3 de setembre, està adreçat a infants de set a tretze anys i a joves a partir dels catorze. El torneig s’organitzarà en funció del nombre d’equips, que estarà limitat a 16 per categoria. 

 

El paintball està adreçat a infants a partir dels deu anys i a joves fins als setze anys. El nombre de participants està limitat a 300 persones repartides en un total de 36 equips de cinc persones.

També en aquest mateix període, del 28 al 31 d'agost, es podran realitzar les inscripcions per participar al concurs de paelles de la Festa Major d’Estiu. L’horari per formalitzar-les serà de 9 a 14 hores a la consergeria de l’Ajuntament. Hi ha un límit de participants, 30.

Les inscripcions per al concurs de parxís seran també des d'avui i fins dijous en el mateix horari i al mateix lloc que les paelles i el concurs preveu premis per al primer, segon, tercer i quart classificat de cada categoria.

Podeu descarregar els fulls d’inscripció i consultar més dades sobre els concursos i les activitats a www.staperpetua.cat.


Foto: Concurs de paelles al parc de Catalunya / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]