hola

L'empresa Zambon, ubicada a Santa Perpètua, finançarà amb deu mil euros els projectes d'inclusió social i de foment de la igualtat d'oportunitats de l'Escola Municipal de Música gràcies a la renovació del seu conveni de col·laboració.

Aquest any els projectes a finançar han canviat i se centren en el recentment incorporat Eye Harp (música per a persones amb dificultats motrius) i la musicoteràpia. El conveni també inclou la proposta del Corda't.

L'Escola de Música i Dansa i l'empresa Zambón van signar un conveni de col·laboració aquest divendres 30 de juny a l'Ajuntament de Santa Perpètua. A l'acte van assistir l'alcaldessa de Santa Perpèuta, Isabel Garcia, el regidor de Cultura, Marçal Solà, el director de l'Escola de Música i Dansa, Eliseu Ribes i la directora general de Zambon, Elena Zabala.

Zabala ha destacat els valors que transmet l'Escola Municipal de Música i Dansa i ha lloat el programa dirigit a les persones amb diversitats funcionals. També ha indicat que continuaran treballant de la mà de l'escola de Música.

Els primers objectius dels convenis entre Zambon i l'Escola de Música ja estan assolits i ara des del centre educatiu s'ha proposat canviar els programes de destí del conveni i seran els d'igualtat d'oportunitats, segons explica el director de l'Escola Municipal de Música i Dansa, Eliseu Ribes, que ha afegit que aquest conveni, que es signada des de fa 12 anys, suposa un suport molt important per a l'Escola.

 

Foto: Un moment de la signatura / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]