hola

Avui a les 22 hores comença la programació Estiu al parc 2017 que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua. L’Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua serà l’encarregada de donar el tret de sortida a l’Estiu al parc amb l’espectacle Llull, preparat expressament per aquest dia.

El centre educatiu informa que és un espectacle que barreja l’antic i el contemporani a través de música medieval i música d’inspiració medieval adscrita al segle XX. En l’espectacle Llull participen la JOSPeM, l’aula de música tradicional, el Cor Infantil, alumnat de Dansa i un grup de professorat.

El regidor de Cultura recorda que l'espectacle de l'Escola Municipal de Música i Dansa per inaugurar la Central Musical va ser impressionant i es mostra convençut que el d'avui seguirà en el mateix nivell de qualitat.

Aquest any el programa a més de música i cinema inclou teatre gràcies a una proposta del grup local Tàndem que posarà en escena l’obra El somni d’una nit d’estiu, de William Shakespeare.

Estiu al parc es divideix en La Central Musical, Teatre i Cinema a la fresca. Els dijous serà el dia de la música i els divendres, del teatre i el cinema. Totes les activitats seran gratuïtes i començaran a les 22 hores a l’amfiteatre del parc Central. El regidor de Cultural, Marçal Solà, recorda que l'Estiu al parc va néixer l'any 2016 amb la intenció d'esdevenir un festival d'arts, aleshores amb oferta de música i cinema i enguany també amb teatre.


Foto: Actuació de l'EMMiD en l'estiu al parc de 2016 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]